Gå til sidens hovedinnhold

Enda mer til deg som er abonnent på Smaalenenes Avis

Artikkelen er over 3 år gammel

Nå får du som abonnent tilgang til et nytt magasin.

Nettavisen er en helt nytt magasin med eksklusivt nyhets- og aktualitetsstoff, gode historier og kommentarer fra Nettavisen og Amedias 63 aviser. Nettavisen er en digital utgave som publiseres av Nettavisen og er eksklusivt for betalende abonnenter.

Er du abonnent av Smaalenenes Avis får du automatisk tilgang til magasinet.

Abonnenter trenger ikke foreta seg noe som helst. Nettavisen blir synlig på våre nettsider og da er det bare å klikke seg inn og få enda mer stoff.

Her kan du se første utgave av Nettavisen

DETTE ER MAGASINET NETTAVISEN

En digital avis som kommer ut med fem utgaver i uken.

Egen helgeutgave med ekstra mye featurestoff og Nettavisens «Det store intervjuet».

Innhold:

De beste og mest eksklusive Pluss-sakene fra Amedias 63 aviser.

Utvalgte høydepunkter fra Nettavisens nyhetsproduksjon.

Kommentarstoff (Nettavisen mener, bloggene til sjefredaktør Gunnar Stavrum og nyhetsredaktør Erik Stephansen og utvalgte kommentarer fra Amedias aviser).

Spesialutgaver og featurestoff.

 

Fra nyttår ble Amedia heleier av Mediehuset Nettavisen. Overtagelsen fører til at Amedia i tillegg til å være Norges ledende lokale medieselskap med aviser landet rundt, inntar en sterk nasjonal posisjon.

Nettavisen har også startet en egen nettside, NA+, som vil være en ren abonnementside.

– Når Nettavisen nå utvides med et riksdekkende digitalt abonnementsprodukt, er ambisjonen å levere viktige nyheter og kommentarstoff fra hele Norge til hele Norge. NA+ vil bestå av innhold fra Nettavisens egen redaksjon, men ikke minst gi leserne et unikt tilbud med stoff fra over 800 journalister i 63 redaksjoner over hele landet, sier konsernsjef i Amedia og styreleder i Mediehuset Nettavisen, Are Stokstad.

Kommentarer til denne saken