– At det skulle gå så bra, hadde jeg aldri trodd

Denne fornøyde gjenge stakk av med mange medaljer.

Denne fornøyde gjenge stakk av med mange medaljer. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Skiptvet Svømme- og livredningsklubb har deltatt i NM de siste fem årene, og har vunnet masse medaljer før. I år var ikke et unntak.

DEL

MOSJØEN: – Jeg er veldig fornøyd med alle utøvernes prestasjon, sier treneren Seline Bjerketvedt Brogård (25).

– Alt i alt vant vi tre gull, tre sølv og to bronse. I tillegg slo de fleste utøverne sin egen rekord, sier Seline som er veldig fornøyd med utøverne.

Forskjellige øvelser

Svømming og livredning består av forskjellige øvelser innen livredning, som for eksempel redning av livredningsdukker og kasting av bøyer. Svømming og livredning deles også inn i lagkonkurranser og individuell konkurranse, som har forskjellige øvelser. Skiptvet Svømme- og livredningsklubb vant flere av disse øvelsene.

– Vi vant mange medaljer i år som for eksempel gull i dukkestafett, sølv i linekasting og bronse i hinder. Vi fikk også to gull, to sølv, og en bronse til i andre øvelser, sier Seline.

Presterte spesielt bra

I følge Brogård var alle utøverne veldig flinke, men det var ei jente som presterte ekstra bra.

– Jeg er kjempefornøyd med alle utøvernes prestasjon, men Tuva Jørgensen (16) var ekstremt god i helgen, og klarte og slå sin egen rekord med hele ti sekunder, sier Brogård.

Hun har trent Jørgensen i mange år.

16-åringen selv mener at det gikk bra både for henne selv og for de andre utøverne.

(Saken fortsetter under bildet)

cof

cof Foto:

– Jeg syntes det gikk veldig bra, men at det skulle gå så bra, hadde jeg aldri trodd. Mange av dem som konkurrerer er på landslaget, så da var det ekstra gøy å vinne.

Målene for neste gang

Selv om Skiptvet Svømme- og livredningsklubb vant masse denne helgen, har de noen mål til neste NM.

– Til neste gang er målet å få bedre plasseringer på individuelle øvelser, få trent slik at utøverne kan ta flere personlige rekorder og at flere fra klubben ønsker å delta, sier Brogård.

Artikkeltags