Vil jobbe for å få tilbake ordføreren: – Viktig med et skifte for kommunen nå

Toppkandidatene i Skiptvet Senterparti. Fra venstre Oda C. Svae, Richard Narvestad, Anne-Grethe Larsen, Tor Jacob Solberg og Turid Sunde.

Toppkandidatene i Skiptvet Senterparti. Fra venstre Oda C. Svae, Richard Narvestad, Anne-Grethe Larsen, Tor Jacob Solberg og Turid Sunde. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Varaordfører Anne-Grethe Larsen (53) ligger på toppen av lista til Skiptvet Senterparti.

DEL

SKIPTVET: Skiptvet Senterparti har hatt sitt nominasjonsmøte denne uken, og presenterer en liste med en god blanding av alder, yrker og interesser.

Leder i nominasjonskomiteen, Richard Narvestad, der spesielt fornøyd med at det er en god blanding av kvinner og menn.

– Det er også hyggelig at vi har fått en del unge folk på lista, og målet er å beholde de fem vi har i kommunestyret i dag, sier Narvestad.

LES OGSÅ: Se hvem som er ny sjef for Senterpartiet i Indre Østfold

Partiets ordførerkandidat, Anne-Grethe Larsen, sitter i dag som varaordfører. Hun er klar for sin fjerde periode i kommunestyret.

– Det er lærerikt å være med i politikken. Jeg stiller opp fordi jeg er samfunnsengasjert og glad i kommunen min, sier Larsen, som nettopp ble tilsatt som kirkeverge i den nye Indre Østfold kommune.

Ny på lista er Tor Jacob Solberg (37), som ble kåret til Årets unge bonde i 2014. Han er nå familiefar og vil bidra i lokalsamfunnet.

– Jeg vil gjøre Skiptvet til en mer inkluderende og skapende bygd, sier han.

LES OGSÅ: Bjørn Vidars (46) gård er med i spesielt kunstprosjekt: – En inspirasjon for oss bønder

Partiet vil jobbe for å få tilbake ordføreren.

– Det er viktig med et skifte for kommunen nå. Skiptvet Senterparti vil jobbe for de helt elementære tilbudene nært folket, som gode oppvekstvilkår og god eldreomsorg. Skiptvet skal være et godt sted å bo og vokse opp i, skriver partiet i en pressemelding.

Artikkeltags