Arbeidsuhell på Ski stasjon – kran veltet over sporene

Kranarmen har veltet over kjøreledningen på stasjonen, og lasten ser ut til å ha ent på plattform 2/3. FOTO: BJørn V. Sandness

Kranarmen har veltet over kjøreledningen på stasjonen, og lasten ser ut til å ha ent på plattform 2/3. FOTO: BJørn V. Sandness

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

(Østlandets Blad) SKI: Alle nødetater rykket ut til et arbeidsuhell i Ski torsdag ettermiddag, da en mobilkran på Ski stasjon veltet over togsporene.

Politiet meldte om hendelsen på Twitter klokken 13.45 mens nødetatene var på vei.

Ingen personskader

Ifølge operasjonsleder i Politiet Follo, ser ikke arbeidsuhellet ut til å ha ført til personskader. Det skriver politiet på Twitter klokken 13.50. Arbeidsuhellet medførte kun materielle skader.

Nødetater og havarikommisjon/arbeidstilsynet er på skadestedet og videre undersøkelser av skadeomfanget vil gjøres så snart området blir frigitt.

Usikkert om velten påvirker togtrafikken

Togtrafikken på Østfoldbanen har vært stanset siden 25. juni for å gjennomføre arbeid. Etter planen vil togtrafikken starte opp mandag 7. august.
– Vi arbeider nå med å få full oversikt over hva som har skjedd og hvilke konsekvenser dette kan få. Det er for tidlig å si noe om denne hendelsen vil påvirke oppstarten av togtrafikken gjennom Ski stasjon, sier fungerende prosjektdirektør i Follobaneprosjektet Anne Marie Dyrøy.

Artikkeltags