Ønsker du å motta et nyhetsvarsel når det publiseres saker fra ditt nærmiljø – der du bor? I så fall kan du nå sikre deg et nyhetsvarsel, som gjør at du ikke går glipp av viktige nyheter om det som betyr mest for deg.

– Dette åpner for at vi kan treffe den enkelte lesere enda bedre med det innholdet vi publiserer hver dag. I løpet av en uke legges rundt 200 saker ut på Smaalenenes mobilutgave. I denne strømmen av stadige oppdateringer går ganske sikkert mange glipp av saker de kunne tenkt seg å lese. Ved nå å koble seg på nyhetsvarselet, er leserne sikret å få mer av det stoffet de faktisk er interessert i. Det er bra for Smaalenenes Avis og bra for leserne, sier sjefredaktør i Smaalenenes Avis, Jarle Bentzen.

Enkelt å ordne

Dersom du ikke har appen allerede, kan du laste den ned her for iPhone, og her for Android (NB! Har du installert appen fra før, så må du sørge for at du har oppdatert til siste versjon - 3.2.15.).

Slik gjør du det:

1. Åpne appen. Trykk deg inn på «For deg» (på linja nederst i mobilvinduet).

2. Klikk deg inn på «Nyhetskilder» øverst til høyre, eller klikk på den hvite boblen med «Legg til» i toppen av appen.

3. Klikk en gang på kategorien du er interessert i for å få saker fra denne kategorien i «For deg»-strømmen og nyhetsvarsel.

4. Ønsker du bare å få sakene i «For deg»-strømmen, men ikke nyhetsvarsel? Klikk på bjella – da følger du denne kategorien i «stillemodus».

Etter at du har valgt de «Nyhetskildene» du er interessert i, vil disse dukke opp som hurtigtaster formet som en sirkel øverst i appen. Her kan du klikke deg inn på den aktuelle kategorien for å komme direkte til en underside med bare saker fra denne kategorien.

OBS! For at dette skal funke, må du velge «Tillat varslinger» for appen Smaalenene.no på innstillinger på mobilen din.