Gå til sidens hovedinnhold

Se Messi og Mbappé på Smaalenene.no – ja, du leste faktisk riktig

Nå kan du se Lionel Messi og de andre superstjernene i franske Ligue 1 i Smaalenenes Avis og alle andre Amedia-eide aviser.

Alle med abonnement i en av konsernets aviser får nå kostnadsfri tilgang til kampene i den franske toppdivisjonen.

Amedia har, for første gang gått, sammen med det svenske mediekonsernet Bonnier, inngått en eksklusiv avtale for de neste tre årene. Derfor kan Amedias aviser nå vise kampene til PSG, Nice, Lyon, Marseille, Lille og de andre lagene som kjemper i den franske toppserien.

Denne sesongen er det fire spillere fra Norge i den øverste ligaen i Frankrike. Det er Birger Meling (Rennes), Valon Berisha (Reims), Elba Rashani (Clermont) og Stian Rode Gregersen (Bordeaux).

De franske kampene vil bli sendt direkte i innholdstjenesten Direktesport.no, som er tilgjengelig gjennom konsernets aviser. Som abonnent i Smaalenenes Avis har du tilgang til denne portalen.

Allerede kommende søndag vises storkampen PSG-Lyon hos Direktesport og dermed i alle aviser i Amedia.

– Direktesendt sport er et helt sentralt virkemiddel i kampen om lesernes tid. Amedia har produsert og streamet nesten 20.000 kamper de siste årene, men vi merker nå en vesentlig sterkere konkurranse fra andre norske medieaktører. Det er derfor gledelig at vi kan samarbeide med Bonnier om å sikre Ligue 1 til våre abonnenter, sier Helge Birkelund, direktør for sportsutvikling i Amedia.

– Vi er utrolig stolt over å kunne presentere dette. Bonnier vil engasjere sportsinteresserte hver dag og ingenting slår direktesendt sport, sier Mattias Wallström, livesportansvarig hos Bonnier News, som blant annet omfatter Expressen.

– Det kjennes ekstra bra at vi kan gjøre dette sammen med våre kolleger i Norge, som er en veldig viktig og sterk samarbeidspartner, sier Wallström.

– Vi er stolte av å kunne presentere Messi og Ligue 1 til våre abonnenter. Men det betyr ikke at vi har mistet fokuset på norsk sport. Vi har nylig signert langsiktig avtaler knyttet til sykkel, svømming, turn, motorsport og flere særforbund med lokale utøvere eller klubber, sier Helge Birkelund.

Kommentarer til denne saken