En bekjent av den 22 år gamle kvinnen meldte henne savnet sent tirsdag kveld. Da vedkommende skulle besøke henne, var hun ikke hjemme som avtalt.

Politiet, sivilforsvaret og frivillige mannskaper lette hele natt til onsdag etter kvinnen flere steder i Horten. Rett før klokken 15 onsdag, meldte politiet at kvinnen er funnet, skriver Gjengangeren.

Lette i stort område

– Vi har holdt på i hele natt, vi har trappet litt ned på søket i samråd med Hovedredningssentralen, men vi kommer til å fortsette med nye letemannskaper nå når det blir lyst, sa operasjonsleder Per Andreassen ved politiets operasjonssentral i Vestfold like etter klokken 06.00.

Det ble gjort søk en rekke steder i Horten, både i sentrum og i skogsområder rundt. Også ved Karljohansvern, ut mot Løvøya og i Indre havn ble det gjort søk.

– Vi har fått flere telefoner fra beboere som har registrert noen med lommelykt i hagene, og det har altså vært letemannskaper, sa Andreassen.

Var bekymret for kulda

I tillegg til folk til fots, har det vært hunder med i søket, båter fra Røde Kors og Sivilforsvaret, samt politihelikopter i lufta.

– Det har vært ganske kaldt i natt, så vi er jo bekymret for det. Vi vet ikke hvilke klær kvinnen har på seg, men vi oppfordrer folk til å ta en titt i hagen og hagehus som kan ha stått åpne i natt, sa Andreassen.

Samling på morgenen

Nattens brede leteaksjon på bakken i Horten og med helikoptersveip over byen og distriktet var resultatløs.

– Vi har samlet mannskapene nå og oppdaterer oss på hva som har skjedd i løpet av natten. Det innebærer blant annet en del etterretning og vurdering på hva og hvor vi skal videre i dag. Samtidig har vi hentet inn friske mannskaper. De som var med i natt har fått fri, sa politiførstebetjent Henning Ødegaard Johannessen.