3 sex-råd fra kvinner til menn

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Nummer 2 krever en liten innsats, men det lønner seg.

DEL

8 uker Smaalenenes Avis + til kun 99,- Bestill her!

[NETTAVISEN:]Joda, det handler selvsagt om kommunikasjon. Uten, er det vanskelig å vite om man overhode har de samme interessene eller målene. Men har man først fått avklart av begge ønsker sex og hvor grensene går, så er det likevel en del ting som er relativt universelle.

Også når det gjelder hva kvinner ønsker av menn. Independent har samlet et knippe råd, bygget på både forskning og samlivseksperters erfaring. Vi gir deg her tre tips, som kan være smarte å følge dersom du har en dame du ønsker skal være fornøyd.

1. SI AT DU LIKER KROPPEN HENNES

Kroppspress og idealer gjelder som aldri før. Det er jo ikke din feil, men de fleste kvinner sliter med dårlige tanker om egen kropp. Det er thigh gap, ab crack, photoshop og vi vet ikke hvilken kroppsdel som ikke har en standard – men stort sett er det ganske langt fra hvordan kvinner ser ut der og da, naken mellom lakene.

Å bli fortalt at man ser flott og sexy ut, kan kanskje bli møtt med litt fnising og benektelse, men det hjelper definitivt på selvfølelsen – og ergo også hvordan hun har det og ter seg under akten, skriver Nettavisen.

Selvtillit er gull verd!

2. ENDRE POSISJON

Universitetet i Indiana har gjennomført en stor sex-undersøkelse, som viser at det å kombinere fire-fem forskjellige posisjoner øker kvinners sjanse for å nå orgasme betraktelig. Det betyr at det er dumt å hoppe over forspillet og holde dama fast i samme stilling mens du gjør dine jukke-bevegelser som om det gjald Olympiaden. Nei, varier, alt fra oralt til verbalt, så gjør du damen gladere.

3. SNAKK SKITTENT

Nei! Vi mener ikke du skal brøle ut det ene fy-ordet du kan, etter det andre som om fotballaget ditt ligger under 0-5.

Og det er heller ikke slik at det å hviske små-sexy og grisete ting i øret på henne, er forbeholdt soverommet. Men´s Fitness spurte sine kvinnelige lesere – og de svarte at de gjerne hører litt sexy-prat over middag, en drink eller på telefon.

Og igjen – det fører til at hun føler seg bedre og mer sexy: Igjen - selvtillit er gull!

Artikkeltags