Gå til sidens hovedinnhold

Så lenge holder Østfoldbadet stengt

Én ansatt ved treningssenteret til Østfoldbadet fikk torsdag påvist koronasmitte. Dette førte til at badet stengte med umiddelbar virkning samme ettermiddag. Nå opplyser daglig leder David Koht-Norbye at badet ikke vil holde åpent de neste ti dagene.

– Beslutningen er gjort ut ifra en totalvurdering sammen med kommuneoverlegen, sier Koht-Norbye.

Til sammen er tre personer i karantene.

– Vi håper og tror at ingen er smittet, men ettersom vi får endelig svar på den den andre testen først i slutten av neste uke, velger vi å holde badet og treningssenteret stengt. Kommuneoverlegen sier vi må regne med 10 dager fra vi fikk meldingen om smitten hos en av våre ansatte, for å være helt sikker på at Østfoldbadet Friskhetssenter er friskmeldt, forteller daglig leder David Koht-Norbye.

Stengingen av badelandet henger nøye sammen medoppblomstringene av korona-smitte i Indre Østfold.

– Østfoldbadet er opptatt av tryggheten for både publikum og ansatte.På Facebook har vi møtt stor forståelse for at vi har stengt. Samtidig harmange meldinger vist at folk er bekymret for om de kan ha blitt smittet desiste dagene før vi stengte. Etter som den ansatte med smitte ikke arbeider medbadeland og kafeen, er smitterisikoen for våre badegjester helt mikroskopisk.De tre i karantene er friske og har ingen symtoner på korona, sier Koht-Norbye.

Kommentarer til denne saken