Gå til sidens hovedinnhold

Rune Lysaker overlater rattet til Sjur Heglund – begge skal jobbe i Mysen

Artikkelen er over 1 år gammel

Sjur Heglund er ansatt som ny leder hos Ferda Mysen.

Rune Lysaker som er blitt produkt- og innkjøpsansvarlig sentralt i kjeden Ferda Norge AS.

Heglund tiltrådte stillingen 3. februar.

– Jeg setter stor pris på å få muligheten til å overta ansvaret for ledelsen av Ferda Mysen - et svært solid og veldrevet foretak med lange tradisjoner. Samtidig er det med stor grad av ydmykhet jeg erstatter Rune Lysaker - som har ledet foretaket i mer enn 20 år, sier Sjur Heglund.

– Rune Lysaker oppfattes som en nestor i bransjen og heldigvis fortsetter han i en sentral rolle i kjeden slik at vi kan dele erfaringer fremover. Jeg har blitt tatt svært godt imot av entusiastiske og dyktige ansatte som virkelig er forberedt for en ny sesong. Ferda har hatt en fantastisk start i januar så motivasjonen er på topp, sier Heglund.

Rune Lysaker skal serve Ferdakjeden som nå består av ti forhandlere, som produkt og innkjøpsansvarlig. Lysaker får ansvar for at kjeden til enhver tid kan tilby de produsenter og produkter som kunder ønsker og forventer. Lysaker vil følge opp samtlige forhandlere i Norge, men likevel ha sitt kontor på Mysen, og således fortsatt være en ressurs lokalt.

Fakta

  • Sjur Heglund er utdannet diplomøkonom BI og har hovedsaklig jobbet innenfor salg tidligere. Siden tidlig på 2000-tallet har han arbeidet innenfor bil- og biltilbehørsbransjen, i foretak som Sørensen og Balchen/ BilXtra, Think elbiler og CalixKlippan Group med Norge og Europa som salgsområder.
  • Ferda Mysen, tidligere Mysen Caravan ble etablert av Magne Lysaker i 1977 og senere overtatt av sønnen Rune Lysaker. I 2018 ble foretaket kjøpt av Ferda, hovedsakelig eid av Adolfsen Group og tidligere eiere i Sørlandets Caravansenter i Grimstad. Kjeden inkluderer 10 forhandlere som kan tilby et bredt utvalg av bobiler og campingvogner med service- og garantiordninger som gjelder i hele Norge.

LES OGSÅ:

Magne og sønnen Rune skal ikke styre familiebedriften lenger: – Jeg må bare slippe taket

Feriefolket forteller: – Derfor elsker vi bobil

Ordføreren delte ut gjev pris og mye heder til lokale næringsdrivende

Mysen Caravan er solgt: – Jeg har gått mange runder med meg selv

Kommentarer til denne saken