Tirsdag skulle Renata Markota handle på Europris, og hadde med seg en bunke sedler. Hun forteller at hun ofte pleier å ha noen sedler liggende. 800 kroner var summen, og alt ble levert tilbake til Markota.

– Jeg ble stående litt i sjokk over hele situasjonen. Det er jo ikke alle som ville ha levert tilbake pengene, sier hun.

LES OGSÅ: Renata (44) har flytta og totalrenovert huset: – Jeg kan spille så høy musikk jeg vil

Nå har hun skrevet til mannen, og håper han får anledning til å lese det. Hun vil nemlig gjerne takke han.

Kjære snille mannen som fant pengene mine.

Jeg vet ikke hvem du er eller hva du heter. Alt jeg vet er at du var en litt eldre herremann som kjørte en mørk grå bil. Du kom etter meg inn på Europris og tittet etter meg. Du fant meg og spurte om jeg hadde mistet noen penger. Jeg kjente etter i jakkelommene og merket at jeg manglet bunken med penger. Jeg tittet på han å sa hvor mye jeg hadde mistet og der stod han med bunken i hånden sin. De hadde ramlet ut av lommen min på parkeringsplassen utenfor.

Den eldre mannen forsvant så fort ut av europris og jeg ble stående litt satt ut av hele situasjonen. Jeg prøvde å få med meg bilnummeret ditt men du var allerede på vei ut av parkeringsplassen. Alt jeg så var at bilen var mørk grå.

Jeg skulle så gjerne ha takket med en blomst, men i håp om at du leser dette så tusen takk igjen.

Er du, eller kjenner du mannen? Gjerne kontakt Smaalenenes Avis!