Har sperret av skogholt etter funn av død mann i Vestby

PÅ PLASS: Mandag ettermiddag kom krimteknikerne til skogholtet i Odins vei der den unge mannen ble funnet død ved 14:40-tiden.

PÅ PLASS: Mandag ettermiddag kom krimteknikerne til skogholtet i Odins vei der den unge mannen ble funnet død ved 14:40-tiden. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

En yngre mann ble mandag ved 14:40-tiden funnet livløs på en skogssti i Vestby. Mannen skal ha blitt funnet av skolebarn som varslet AMK. Krimteknikere jobber utover ettermiddagen med å fastslå dødsårsak og mannens identitet.

DEL

Follopolitiet melder på Twitter mandag ved 15:40-tiden at det skal være funnet en død mann i Odins vei i Vestby. Dødsårsaken skal være ukjent. Det skriver Moss Avis.

- Politiet er på stedet. Per nå er det ikke mistanke om noe straffbart, skriver Follopolitiet som har sperret av et lite område.

Kriminalteknikere skal være på vei og det jobbes nå med å identifisere personen.

Ikke noe som tyder på noe straffbart

Mannen ble funnet i terrenget i nærheten av Odins vei. 

DØDSÅRSAK: Krimteknikerne jobber nå i ettermiddag med å finne dødsårsaken.

DØDSÅRSAK: Krimteknikerne jobber nå i ettermiddag med å finne dødsårsaken. Foto:

– Det er altså  ikke gjort funn på stedet som indikerer at det har skjedd noe straffbart, men området er sperret av og vi har krimteknikere på vei. Nå jobber vi først og fremst med å få klarhet i hva som har skjedd og få indetifisert den døde siå vi kan få varslet pårørende, operasjonsleder Erik Loe i Øst politidistrikt.

Han forteller videre at AMK fikk melding om at det var funnet en livløs person i terrenget ved 14.40-tiden.

- AMK varslet politiet og kom til stedet sammen med politiet. Mannen ble erklært død der, sier Loe.

Funnet av barn

Nå tar politiet tar forklaringer av vitnene som fant mannen, og jobber videre med å finne ut hvem han er.

Innsatsleder i Follopolitiet , Rolf Listrøm, sier til Moss Avis at den døde skal være en yngre mann og at han skal ha blitt funnet fullt påkledd på en skogssti ca 30 meter fra veien.

DØDSFALL: Follopolitiet sperret av et område ved Odinsvei i Vestby etter funnet av en død mann mandag ettermiddag. Her er innsatsleder Rolf Listrøm.

DØDSFALL: Follopolitiet sperret av et område ved Odinsvei i Vestby etter funnet av en død mann mandag ettermiddag. Her er innsatsleder Rolf Listrøm. Foto:

Det skal ha vært barn som har funnet den døde og varslet AMK.

Artikkeltags