Politiloggen: Dette skjedde mens du sov

Natt til lørdag var politiet i Indre Østfold ute på flere meldinger om både ansamlinger, støy og viltpåkjørsel.

DEL

Etter ansamling av mindreårige ungdommer ved Romsås tidlig lørdag kveld, kom det nye meldinger om festbråk fra lavvoen i Hæraveien i Mysen.
Melder ringte politiet rundt kl 23 og forklarte at det hørtes ut som en stor fest med omtrent 20 personer.

– Patruljen ankom stedet en del senere, klokken 00.50, og da var det ingen på stedet, så de må ha pakket sammen og dratt videre, sier operasjonsleder Trond Lorentzen.

Samtidig var det melding om ansamlinger av biler, musikk og støy, på Lyserenveien 2. Dette er parkeringsplassen bak togstasjonen i Spydeberg.

– Da politiet ankom stedet 00.20, var det seks biler der, men ingen støy. Vi tok en prat og dro deretter fra stedet.

Festkontrollen ville ingen ende ta for politiet i Indre Østfold, natt til lørdag. Klokken 02 fikk politiet melding om stor ansamling av russebiler og høy musikk i Folkenborgveien i Eidsberg.

– Vi var på stedet cirka ti minutter etter at vi fikk meldingen, det var en del høy musikk. Vi tok en prat med russen, som hørte på patruljen og skrudde ned musikken, og da var det greit. Patruljen dro fra stedet, sier operasjonslederen.

I tillegg til ansamlinger og støy, var det intet mindre enn fire viltpåkjørsler, med både grevling og rådyr, i løpet av kvelden og natten.

Artikkeltags