Gå til sidens hovedinnhold

Terningkast 5Usminket kvalitet

Artikkelen er over 8 år gammel

Little Andrew (Andreas Stamnes) slapp den 5. august sitt live-album «Live!»

Det er mange meninger om live-plater. Mange mener at kvaliteten på lyden og det musikalske har en tendens til å bli dårlig, og noen går til og med så langt som å insinuere at artisten kun gir ut slike plater med kommersielle baktanker.

Om dette er riktig i noen tilfeller, viser denne platen at det ikke nødvendigvis behøver å være slik. Little Andrew og resten av bandet leverer varene. Peter Lundell, som står bak opptak og miksing av platen, har gjort en god jobb med å ta vare på energien fra konserten. Om jeg skal være en smule kritisk, så kunne jeg tenke meg litt større variasjon. Jeg liker at man har tatt med «Raining», en nesten hymneaktig låt, som i sin enkelhet viser hvilken bra låtskriver og sanger Stamnes er.

Sjanger og setting innbyr kanskje ikke til det, men kunne man ha gjort plass til flere slike låter? Kanskje ville energibomber av låter, som «Let’s Go» , gi et enda større kick om man gjorde det? I tillegg til at den vil bli godt mottatt av de som har etterspurt den, skulle det ikke forundre meg om Little Andrew med denne platen vil utvide sitt publikum.

Kommentarer til denne saken