Terningkast 5: Unik salmeplate

Bredde: Et av målene med platen er å  vise variasjon i  de nye salmene. Menigheten i Askim har valgt å presentere salmene på egne kvelder, den neste er 2. mars.

Bredde: Et av målene med platen er å vise variasjon i de nye salmene. Menigheten i Askim har valgt å presentere salmene på egne kvelder, den neste er 2. mars.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Søskenparet Helga Johanne og Knut Størdal gir oss med den eneste plateutgivelsen i forbindelse med lanseringen av den nye salmeboka en sympatisk presentasjon av 14 av de 240 nye salmene som er tatt med.

DEL

Mange av platens salmer, som «Solbarn, jordbarn» og «Må din vei komme deg i møte», har mange allerede rukket å bli glade i. Begge disse salmene blir på denne platen møtt med en respekt og ydmykhet jeg føler går igjennom på hele platen.

Til tross for at instrumenteringen ikke er lik på alle sporene, er ikke dette noe som virker forstyrrende på meg som lytter. Det er tydelig at det har vært viktig først og fremst å vise salmene for det de er. Man har heldigvis unngått den fristelsen det virker å være for mange å overarrangere et tilsynelatende «enkelt» materiale.

Artikkeltags