Her er det bare å vri volumknappen mot høyre! Vamp og KORK (Kringkastingsorkesteret) sørger for årets rocke-skive!!!

Finurlig! Fengende! Dristig! Spennende! Musikalsk! Magisk!

Finurlig: Arrangementene det store sammensatte ensemble spiller er spekket med rytmiske delikatesser og kombinerer folkemusikk og rocken på en genuin måte.

Fengende: Det høres at Vamp-folket og orkesteret har det så utrolig gøy sammen på scenen.

Dristig: Det kan fort bli fløte og gammelt oppgulp når man legger på et lass med strykere - den fellen styrer musikerne elegant unna.

Spennende: Det blir som å oppleve Vamp på nytt dette her - og KORK viser igjen sin fantastiske allsidighet, denne gangen under Nick Davies kyndige og løsslupne ledelse.

Musikalsk: Låtene er flotte - og musikerne vet å benytte seg av fine melodier.

Magisk: En "Live-skive" skaper mange ganger en magisk stemning - selv gjennom høytalere i stua. Denne plata er så visst intet unntak.

Med andre ord: Skaff deg Vamps etterlengtede plate sammen med Kringkastingsorkesteret der alle deres kjente og bejublede sanger fremstår i nye versjoner og med det umiskjennelige liveuttrykket som har gjort dem til et av Norges definitivt største band. Med sanger som "Tir n’a Noir", "Månemannen", "Ingeborg", "13 Humler" og "Sitte og tenke" har de gang på gang tatt konsertscenene med storm. Nå tar de også stereoanlegget med en orkan.

Dette er sterkt - sterkt - sterkt!