Produksjonsselskapet Gyro sminket og forkledde spydebergingen som en eldre mann med skrekk for å kjøre bil i et pr-stunt for bilforhandleren Bertel O. Steen.

– Jeg tente tvert på ideen. Faktisk har vi i teamet mitt tenkt på å gjøre noe i tilsvarende retning en god stund, og det passet perfekt da Bertel O. Steen og Gyro tok tak og satte ideen og produksjonen ut i livet like etter sesongslutt for min del, sier Petter Solberg i en kommentar til Kampanje.

I stuntet blir så ansatte i Bertel O. Steen filmet med skjult kamera i det de rykker ut for å hjelpe den eldre herren Bjarne Hansen, Petter Solbergs alter ego, i hans nye Mercedes AMG.

Filmen ble publisert på Solbergs Facebook-side på lørdag, og har allerede blitt en hit som med nærmere 6,9 millioner visninger i skrivende stund.

– Det ble mange og lange timer i maskestøp, sminking, planlegging og filming, men det var verdt hvert sekund. Jeg er målløs og nesten litt sjokkert over den enorme mottakelsen filmen har fått. Vi hadde ikke engang drømt om slike tall på forhånd, fortsetter Solberg.