Gå til sidens hovedinnhold

Pakker med seg 60 bilder – her er et av dem

Førstkommende lørdag stiller kunstner Terje Kristiansen fra Askim ut på Tomter. Leder av kulturutvalget i Viken, Cecilie Agnalt, åpner separatutstillingen..

Fra 10. oktober og fram til 18. oktober kan du se Kristiansens naturalistiske og figurative bilder i Galleri Art To Be på Tomter.

Gallerist Bente Flote Hansen skriver i en epost til Smaalenenes Avis at Cecilie Agnalt, som leder kulturutvalget i fylket, skal åpne utstillingen og fortelle om kulturarbeidet i Viken.

Terje Kristiansen er 75 år gammel og bosatt i Askim. Han er medlem av maleklubben Aterlier Øvre og har hatt mange fellesutstillinger med sine kunstnerkolleger. Han har også deltatt på andre fellesutstillinger i tillegg til at han har hatt flere separatutstillinger.

(Saken fortsetter under bildet)

Kristiansen har gått flere kurs i oljemaling, blant annet tre semestre hos kunstnerne Elisabeth Gyllensten og Geir Stahl.

– Hvor mange bilder stiller du ut, Kristianseen?

– Rundt 60. De fleste er naturalistiske, men noen er også litt retro. Jeg maler ofte mennesker i ulike situasjoner, sier Kristiansen til Smaalenenes Avis.

Les også: Bruker sin indre uro på en kreativ måte – har laget kunst av 36 kilo reklame

Kommentarer til denne saken