Gå til sidens hovedinnhold

– Takk for umåtelig god kundeservice da bilnøklene mine forsvant

Artikkelen er over 3 år gammel

ASKIM: June Hansen har skrevet inn til Smaalenenes Avis for å takke for hjelpen hun fikk da hun mistet bilnøklene sine rett før jul.

– Jeg vil gi ros til Clas Ohlson på Askimtorget for en umåtelig god kundeservice. Da jeg lillejulaften-stresset forlot nøklene mine på senteret (selvfølgelig lå husnøklene i bilen), så jeg ringte fortvilet til leder av Clas Ohlson, da jeg visste det var en av tre steder jeg hadde vært innom i stresset, forteller Hansen. 

– Sjefen for butikken satt seg i bilen kjørte tilbake til Askimtorget 20 minutter hjemmefra for å låse seg inn og lete, uten hell, men utrolig for en kundeservice, sier hun.

Onsdag dro hun selv tilbake i butikken for å lete, og en ung meget hyggelig kar tilbød seg å sjekke kamera for å eventuelt å se hva som kunne ha skjedd lillejulaften.

– Men nøklene ble funnet av noen og levert til senterkontoret hvor jeg trygt fikk dem tilbake i dag. Tusen takk! For å ikke glemme den genuine lykken i øynene til jenta i kassa ved Clas Ohlson i dag, da jeg fortalte at jeg hadde fått igjen nøklene, avslutter Hansen.

Kommentarer til denne saken