Gå til sidens hovedinnhold

Over 20 barn fra Indre Østfold skal synge under «Allsang på Grensen» i kveld

Torsdag 22. juli sendes årets femte episode av «Allsang på Grensen» på TV2. Det blir ikke uten lokale ansikter fra Indre Østfold.

Programmet som sendte sin 100. sending forrige uke ser ikke ut til å legge skoene på hylla i nærmeste fremtid. Denne uken skal disse artistene opptre:

Stavangerkameratene, Jonas Fjeld, Gaute Ormåsen, Øivind «Elg» Elgenes, Atle Pettersen, Jorn (Jørn Lande), Smith & Thell og Maria Solheim.

I tillegg vil over 20 barn fra Mysen Barnegospel stille opp på ett av innslagene.

(Saken fortsetter under bildet)

– I torsdagens program fra Fredriksten festning kommer det til å dukke opp mange kjente ansikter da jeg har fått i oppdrag å samle et barnekor på nærmere 50 barn til å være med på et av innslagene.

Det sier daglig leder for Gospel Explosion og Vidvinkel AS, Leif Ingvald Skaug fra Mysen. Nærmere 20 av barna vil være fra Mysen Barnegospel, mens resten av barna kommer fra Svinndal Soul Kids og Fredrikstad Soul Children.

Synger med Maria Solheim og Elg

Koret vil være med på et av innslagene i programmet. Det er sammen med Maria Solheim og Elg at de skal synge klassikeren «Barn av regnbuen» av Lillebjørn Nilsen. Dette er i forbindelse med 10-årsmarkeringen av terrorangrepene 22. juli.

– Vi kommer selvsagt til å markere denne helt spesielle dagen på vår musikalske måte. Hvordan det skjer, vil bli tydelig for publikum under onsdagens innspilling, og når «Allsang på grensen» sendes på TV2 torsdag kveld, forteller pressesjef i TV2, Jan-Petter Dahl.

Skaug er daglig leder av Vidvinkel AS, som har ansvaret for Maria Solheim. Det er slik han fikk jobben med å samle et barnekor.

– Maria spurte om jeg kunne fikse et barnekor, og jeg takket selvfølgelig ja. Jeg tenkte at mange var på ferie så jeg sendte forespørsel til flere enn få. Det viste seg at vi måtte si nei til en del kor på grunn av høy etterspørsel, forteller mannen som også går under navnet Organisten.

(Saken fortsetter under bildet)

Gøy for barna

Skaug tror denne opplevelsen vil gi ungene inspirasjon mot fremtiden. Det er tross alt ikke hver dag en får kore Maria Solheim og Elg.

– Unger trenger aktivitet nå på grunn av korona, så jeg tror dette er noe barna vil sette stor pris på. Dette tror jeg vil gi de inspirasjon til å fortsette med kor i mange år fremover også, avslutter han.

«Allsang på grensen» kan du se på TV2 i kveld.

Kommentarer til denne saken