Gå til sidens hovedinnhold

Tomatpureen fra Rema 1000 var full av mark

Artikkelen er over 4 år gammel

– Kona mi fikk helt sjokk da hun tok av lokket og så all marken, sier Dariusz Gumienny fra Sperrebotn i Våler.

Kona hans var godt i gang med å lage middag mandag kveld, da hun åpnet et glass med Rema 1000 sin egen tomatpure. Men innholdet i glasset var ikke helt som forventet, for der var det fullt av liv.

Stort var sjokket da det tøt av mark, både inne i lokket og i glasset.

– Det var ekkelt, og hun fikk helt sjokk, forteller Gumienny.

Han tok noen bilder og sendte til Moss Avis, før han dro tilbake til Rema 1000 på Mosseporten senter der glasset med tomatpureen ble kjøpt sist fredag. På glasset står det siste forbruksdato 29. mars 2018.

– Må bedre kontrollen

– Jeg synes det er viktig å fortelle om denne hendelsen, sånn at Rema 1000 kanskje vil bedre kontrollen på varene de selger, understreker han.

Den ekle opplevelsen har satt sine spor.

– Kommer du til å handle denne tomatpureen igjen?

– Jeg kommer aldri noensinne til å kjøpe dette produktet eller et tilsvarende på Rema 1000 igjen, understreker han.

Gumienny tok med seg glasset tilbake til Rema 1000 sammen med kvitteringen mandag kveld.

– Jeg snakket med en butikkassistent, og han lovet å rapportere om det til daglig leder. Også fikk jeg tilbake pengene for glasset.

– Veldig kjedelig

Da Moss Avis tar kontakt med daglig leder Anders Thømt på Rema 1000 Mosseporten tirsdag kveld hadde han ikke hørt om hendelsen.

– Det er jo veldig kjedelig når sånt oppstår, og mest sannsynlig har det ikke vært vakuum i glasset, sier Thømt, som understreker at det er vanskelig å få sjekket hver eneste ting som settes i hyllene.

– Det som utfordringen er å oppdage det, for vi stabler inn en hel eske, og hvis for eksempel et glass har stått i midten er det umulig å se. Da må vi snu på alt, og det vi rekker det ikke, understreker han.

Thømt synes hendelsen er beklagelig, og lover å ta saken videre.

– Jeg skal ta kontakt med Rema for å få undersøkt dette ordentlig. Det er vanskelig å si hva som kan ha skjedd, men det må være en produksjonsfeil. Det er veldig synd at vi ikke har oppdaget det, sier Thømt.

Kommentarer til denne saken