Kutter prisen på landets dyreste sjøhytte igjen – nå koster den «bare» 39 millioner

Hytteeiendommen ved Hankø er ligger ute til en prisantydning på 39 millioner kroner.

Hytteeiendommen ved Hankø er ligger ute til en prisantydning på 39 millioner kroner. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brattholmen ved Hankø hadde først en prislapp på 60 millioner kroner, og ble deretter satt ned til 48 millioner. Nå har selgerne bestemt seg for å kutte prisen med ytterligere fem millioner kroner for den unike hytteeiendommen.

DEL

Dermed er prisen på fritidseiendommen ved Hankø kuttet med mer enn 20 millioner kroner siden den ble lagt ut første gang. Det var Dagens Næringsliv som først omtalte saken.

Fikk bud i fjor

I slutten av mars ble Brattholmen lagt ut for salg med en prisantydning på 48 millioner kroner, men den har også tidligere vært ute til salgs for 60 millioner.

– Det er ikke en rabatt, men vi må møte markedet, sa megler og daglig leder i Privatmegleren Dyve og partnere, Fredrik Dyve da FB snakket med ham for to måneder siden.

LES OGSÅ: Kortreist ferie? Her får du sommeridyll fra 1.100 til 28.000 kroner uken

Selgeren er den tidligere optikeren Pål Terje Gabrielsen. som opprinnelig er fra Fredrikstad, men som har ikke bodd i byen på mange tiår. Han har slekt fra Vikane og bor nå i Nærsnes litt sør for Asker.

– Jeg har jo mye tilknytning til området ute i Vikane og Fredrikstad. Anton Gabrielsen, min oldefar, startet Gabrielsen-Slippen på Olianatangen rundt 1915 sammen med min bestefar Kristian og hans bror Karl. Hele familien vår er ihuga FFK fantaster. Vi følger laget i tykt og tynt. Men nå har vi fått fire jakthunder og derfor ønsker vi å være mer på fjellet istedenfor ved sjøen. Alt til sin tid, vi er litt mette på sjøen, fortalte han til FB i fjor.

LES OGSÅ: Vil du leie hytteluksus på Hvaler i sommer koster det opp mot 25.000 kroner uka 

Selgeren kjøpte årets dyreste hytte

For et par uker siden skrev imidlertid Fredriksstad Blad at Gabrielsen likevel har kjøpt seg en ny strandeiendom – denne gangen i Engelsviken. Han betalte 22 millioner kroner, noe som er årets dyreste hyttekjøp, for strandeiendommen Storesandvik 8 i Engelsviken.

Men fortsatt lar salget av Brattholmen vente på seg. Gabrielsen ga ti millioner kroner for den 103 mål store øya i 2006, og har siden brukt rundt 15 millioner på å oppgradere eiendommen.

Artikkeltags