Oliver (17) spant inn på premieren for sin egen film – pappa Petter (44) fulgte spent etter

Oliver og en stolt far  Petter Solberg og mor Pernilla Solberg i forbindelse med premieren på filmen born2drive på Colloseum kino i Oslo søndag.

Oliver og en stolt far Petter Solberg og mor Pernilla Solberg i forbindelse med premieren på filmen born2drive på Colloseum kino i Oslo søndag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

OSLO: Med hissige brøl og suveren svingteknikk ankom snart 18 år gamle Oliver bak rattet på en hissig bil – for anledningen ikke i kjøredress, men i findress for å gå den røde løperen på Colosseum kino i Oslo.

I neste bil fulgte foreldrene Petter og Pernilla Solberg.

LES OGSÅ: Stolt Petter Solberg innlemmet i Hall of Fame – men savnet samtidig sine avdøde rallyvenner

Anledningen var festpremieren på kinodokumentaren «Born2Drive», som er blitt kalt både «Børning» for de unge så vel som dokumentarenes «Fast and Furious».

(Saken fortsetter under bildet)

STOLT:
Oliver Solberg i forbindelse med premieren på filmen born2drive på Colloseum kino i Oslo søndag.

STOLT: Oliver Solberg i forbindelse med premieren på filmen born2drive på Colloseum kino i Oslo søndag. Foto:

Der følger kameraene ham fra han var 15 år og verdens yngste rallycrossjåfør, til han to år senere blir nordisk mester i konkurranse mot voksne.

Filmen har ordinær kinopremiere 8. februar. Bak står filmskaper Daniel Fahre, som også laget «Marcus og Martinus – Sammen om drømmen»-dokumentaren.

Den snart 18 år gamle sønnen til Petter Solberg fikk sin første bil da han var fem år, og den grønne bobla var blant bilene som sto utstilt foran Colosseum kino i Oslo. De fremmøtte kunne også prøve å kjøre mot stortalentet i en trailer med VR-simulator.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken