Har allerede servert mat over hele distriktet – tar over kjøkkendriften ved Smaalenene Hotell

BLIR HOTELLFOLK: Eventpartner Norge as tar over kjøkkendriften ved Smaalenene Hotell. Fra venstre: Ole Retteraasen, Aleksander Vik, Ann Beate Siggerud og hotellsjef Mette Ekelund.

BLIR HOTELLFOLK: Eventpartner Norge as tar over kjøkkendriften ved Smaalenene Hotell. Fra venstre: Ole Retteraasen, Aleksander Vik, Ann Beate Siggerud og hotellsjef Mette Ekelund. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fra høsten av er det Eventpartner Norge som skal så for brorparten av serveringen ved Smaalenene Hotell.

DEL

ASKIM: Tirsdag denne uken møttes hotellsjef ved Smaalenene Hotell, Mette Ekelund, og daglig leder Ole Retteraasen i den lokale arrangementsleverandøren Eventpartner for kontraktsignering.

Når kalenderen bikker august er det sistnevnte selskap som står ansvarlig for det meste av serveringen ved hotellet.

LES MER: Kari (46) er den nye hotellsjefen: – Jeg begynte som vikar, og så ble de ikke kvitt meg

– Vi har hatt en kommunikasjon rundt dette over en lengre periode, rundt et halvt år. Avtalen er egentlig noe som har kommet litt naturlig ettersom vi har hatt et stadig tettere samarbeid med hotellet i de siste årene. Vi har blant annet leid oss mye inn på kjøkkenet her når vi har hatt behov, sier Retteraasen.

Hotellet har på sin side også vært på jakt etter en samarbeidspartner.

Tar over mye ansvar

I praksis tar Eventpartner over all driften ved hotellet som ikke handler om overnatting, frokostservering og kveldsbuffeten.

– Alt vi har hatt av selskap og catering blir nå overlatt til Eventpartner, sier hotellsjef Ekelund.

– Vi har fått stadig mer av forespørsler og bestillinger hvor vi er avhengig av den type kjøkken og lokaler vi finner her, og vi har ønsket å tilby det til våre kunder. Alternativet var å bygge noe eget, sier Retteraasen.

Med seg på lasset får Eventpartner mangerårig kokk ved hotellet, Aleksander Vik.

– Det er bra å ha med han videre. Aleksander er ikke bare en flink kokk. Han har også god kjennskap til huset og rutiner, påpeker Retteraasen.

LES MER: Hotellsjefen ved Smaalenene Hotell slutter – går til ny jobb på Brennemoen

Hotellkokk Vik selv ser også fram til en litt ny rolle.

– Jeg tror det Eventpartner har å komme med blir bra. Dessuten er det fint at denne nyheten nå kommer ut. Det har vært litt hemmelig en god stund nå, sier han.

Kokker med bred erfaring

I en tid fremover vi man være i en overgangsperiode når det gjelder hotellets kunder.

– Vi må sørge for at de som allerede har booket ting hos oss får det de har bestilt og forventer, sier Ekelund.

Eventpartner mener de har fått på plass et bra team av kokker når de nå tar over på hotellet.

– I tillegg til Aleksander har vi med Sten Ihlebakke, Ann Beathe Siggerud og meg. Jeg tror vi har folk med en bred bakgrunn der, sier Ole Retteraasen.

LES MER: Nå blir uteserveringen ved hotellet mange ganger større – byggingen er i gang

– Med denne avtalen med hotellet på plass kan vi også få en mindre sesongbetont drift enn tidligere. Vi kan kjøre en full drift hele året, og da også tilby våre ansatte større stillinger, sier han.

Selv om de to samarbeidspartnerne kommer til tilføre hverandre nye impulser vil Smaalenene Hotell framstå mye likt som før.

– Det er begrenset hva gjestene vil merke i praksis, sier Ekelund.

SKREV KONTRAKT: Avtalen mellom Eventpartner og Smaalenene Hotell ble signert denne uken.

SKREV KONTRAKT: Avtalen mellom Eventpartner og Smaalenene Hotell ble signert denne uken. Foto:

Artikkeltags