Gå til sidens hovedinnhold

Ødelagt av brann – men usikkert om den er påtent

Artikkelen er over 1 år gammel

Søppelkassen ved bussholdeplassen i Spydeberg er ødelagt av brann. Og slik har den stått lenge, hevdes det.

SPYDEBERG: – Trist å se busstasjonen i dag. Hærverk, skriver Jarl Meland på Facebook onsdag. Han har sendt bildene til servicetorget som skal videresende disse til teknisk avdeling.

Les også Brannvesenet rykket ut to ganger på kort tid

Mange kommentarer

Kommentarene lot ikke vente på seg. Slik kan vi ikke ha det. Det bør ordnes med en gang, skriver en innbygger. En annen skriver at søppelkassen har vært sånn i flere uker. Ser ikke ut til at noen gidder å bytte den ut heller, står det på Facebook.

«Trenger ikke være hærverk så fort noe er ødelagt, dagens samfunn dømmer alt og alle uten at de vet opphavet til noen ting, noen kompiser av meg kjørte forbi der og så det brant i søppelbøtta, da ringte de brannvesen og årsaken er en sigarettsneip som noen har kastet der og sikkert trodd den var slokket ordentlig» lyder et annet innlegg.

 

– Burde satt opp en ny

Kommunestyrepolitiker Rowena von Ohle (Frp) skriver følgende i kommentarfeltet: «Sakens kjerne her er at uansett årsak, skulle kommunen ha ryddet opp i det og fått opp en ny søppelkasse, slik at det ikke ser sånn ut i uker!»

Saksbehandler Charlotte Andersen i Spydeberg kommune bekrefter at søppelkassen på bussholdeplassen er kommunens eiendom. Men dette har ikke vært kjent for teknisk virksomhet.

– Søppelkassen må selvsagt skiftes ut så fort som mulig. Men dersom vi ikke har en slik på lager, må den bestilles. I så fall kan det ta litt tid, sier hun.

Les også: Brannvesenet rykker ut på melding om gressbrann

Kommentarer til denne saken