Gå til sidens hovedinnhold

Etterlyst mann var uønsket hos Askim-innbygger – men politiet tok han mer enn gjerne imot

Artikkelen er over 2 år gammel

I natt skal en uønsket gjest ha vært til bry for en beboer i Askim. Da politiet fikk beskjed viste det seg at mannen var etterlyst. – Mannen fikk da mulighet til å være gjest hos oss isteden.

Askim: Politiet fikk i firetiden i natt en telefon fra en Askim-innbygger. Innringer skal ha hatt problemer med å bli kvitt en uønsket gjest.

Etterlyst av politiet

Da mannen viste seg å være etterlyst kastet politiet seg rundt og klargjorde et rom til mannen i arresten.

– Vi fikk en henvendelse fra en mann som slet med å kvitte seg med en uønsket gjest. Det viste seg at mannen også var etterlyst. Vedkommende ble pågrepet og kjørt til arrest, sier Stine Bjerke hos operasjonssentralen i Politiet i Øst.

Nå har politiet i Øst fortalt om saken på Twitter, i en melding som trolig falle i smak hos brukerne av det sosiale mediet.

– Innringer hadde en uønsket gjest vedkommende ikke ble kvitt. Patrulje bistått med dette. Viste seg å være etterlyst og mannen fikk da mulighet til å være gjest hos oss isteden, skriver politiet i Øst på Twitter.

 

En tidligere bekjent for flere enn politiet

Mannen som var uønsket på stedet skal i følge politiet ha vært ruset. Den uønskede gjesten skal ha vært en tidligere bekjent av innringer. Hva den nå pågrepne mannen er etterlyst for kunne ikke Bjerke opplyse om, men sier slike historier er sjelden vare selv for politiet.

– At vi kommer over etterlyste personer på denne måten skjer ikke så ofte. Jeg har ikke vært med på så mange av disse henvendelsene, ler Bjerke.

Kommentarer til denne saken