«Selv om Norwegian vil være et selskap med lave priser betyr ikke det at servicen skal holde lavmål»

SLETT SERVICE: Norwegian ødela turen som Tenor skolekorps hadde spart til i ett år.

SLETT SERVICE: Norwegian ødela turen som Tenor skolekorps hadde spart til i ett år.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LederHundre barn og foreldre hadde spart penger og jobbet dugnad i ett år. Hele Tenor skolekorps i Eidsberg gledet seg stort til turen. Men noen få timer før korpset skulle reise til Sveits med Norwegian, kansellerte flyselskapet reisen.

Ikke fikk noen fra Tenor skolekorps skikkelig svar – og ingen stilte opp for å sikre dem en reise med et annet selskap. De fikk kun beskjed av en engelsktalende kundebehandler på et kundesenter at de kunne klage på mandag – og at de ville få tilbake pengene. Reisen skulle skje natt til søndag.

Hva var årsaken til at flyturen ble avlyst? Jo, Norwegian manglet mannskap! Norwegian, med leder Bjørn Kjos i spissen, er flinke til å skaffe seg omtale og fortelle om egen suksess. Men i denne saken framstår selskapet som ei dårlig organisert pølsebu. Du skal lete lenge etter dårligere kundebehandling.

Dette burde og skulle selskapet løst slik at Tenor skolekorps kom seg til Bern. Et stort selskap som Norwegian er ikke tjent med å framstå som en useriøs aktør.

Hvis det skapes et inntrykk av at kundene ikke betyr noe, at de bare avfeies med tøv, så vil det skade selskapet og også ramme selskapets bunnlinje over tid. Selv om selskapet vil framstå som et selskap med lave priser betyr ikke det at servicen og organiseringen av selskapet skal holde lavmål.

Vi håper alle de unge musikantene og deres foreldre, som har jobbet og spart i ett år til denne turen, får et tilbud fra Norwegian som kan bote for skadene.

Og reaksjonen må komme raskt fordi mange har ordnet seg ferie for å legge ut på denne drømmeturen til Sveits. Vi kan love en ting; vi vil følge saken videre.

LES MER OM SAKEN:

Full reisekrise for lokalt korps – flyet kansellert 10 timer før avreise (SMAA+)

Korpset samlet seg etter flyet ble kansellert: – Mange har brukt alle feriepengene sine på dette (SMAA+)

Flere hundre nordmenn rammet av Norwegian-kanselleringer

Kronene ruller inn, mange har hjerte for uheldig Slitu-korps (SMAA+)

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags