Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du hente poser og sekker til avfall på mange steder

Artikkelen er over 1 år gammel

Indre Østfold Renovasjon har inngått en avtale om utlevering av sekker til plastavfall og poser til matavfall i alle kommunene.

Fra før har abonnenter hatt muligheten til å hente poser og sekker på Spar Ringvoll, Bælgodt i Spydeberg og helt nylig på Morenen på Slitu.

– Dette fungerer veldig greit. Nå har vi i tillegg gjort en avtale på fem andre steder om levering, opplyser Ann-Hilde Frøne Stenberg, sekretær og kundeveileder ved Indre Østfold Renovasjon.

De fem nye stedene er:

  • Rema 1000, Mysen.
  • Rema 1000, Ørje.
  • Kiwi, Trøgstad.
  • Kiwi, Skiptvet.
  • Kiwi, Knapstad.

Gratis utlevering

– Er det gratis å hente ut poser og sekker?

– Ja, dette er gratis. Butikkene er veldig positive. Poser og sekker blir delt ut fra kassene i butikkene, opplyser Stenberg.

Les også: Aud mener folk må ta seg sammen: – Det er latskap og stygt

Heng ut sekken

Hun opplyser at abonnenter også får poser og sekker ved å henge ut den siste posen på dunken sin.

– Avhengig av hva du måtte trenge, så legger renovatøren igjen dette til deg. Husk å fjerne posen etter at du har mottatt det du ønsker. Dette er den sikreste og raskeste måten å få poser eller sekker på. Du kan gi oss beskjed via appen Min Renovasjon. Vi tar også imot beskjed på epost eller telefon. Du kan i tillegg få poser og sekker på innbyggertorget i kommunen din eller hos oss på gjenvinningsstasjonen i Askim. Bor du i borettslag eller lignende, kan du du kontakt med oss på telefon. Så gir vi beskjed til servicebilen vår som kjører ut større mengder med poser og sekker, skriver Indre Østfold Renovasjon i en epost.

Les også: Bygger splitter nytt sorteringsanlegg: − For tidlig å si noe om prisen for kundene

Kommentarer til denne saken