MYSEN: – Det er både spennende og skummelt, det er jo snakk om 19 millioner kroner, forteller kasserer i Mysen Tennisklubb, Terje Klemetsrud.

Hallen skal stå klar om et års tid.

– Vi gleder oss til den står ferdig, dette blir veldig bra, sier kassereren, som heldigvis får bistand til å ta seg av økonomien på prosjektet.

– Kunne kostet mye mer

Ordfører Erik Unaas bedyrer at prisen på hallen hadde blitt en helt annen dersom kommunen selv skulle bygd anlegget alene. Det mener han har med frivililighetens innsats, og mulighetene idrettslag har med tanke på rabatter og gaver. 

– For det er helt andre spilleregler når en kommune skal bygge slike anlegg. Prisen ville raskt blitt det dobbelte. Jeg snakker mye om samspillet kommune, fylkeskommune, frivillighet og næringsliv. Det vi ser i Mysen nå er et glimrende eksempel på hva vi får til om  ting blir gjort rett.

– Vi trenger slike møteplasser som denne raquethallen, som vil inneholde mye mer en tennis. Anlegget i Smedgata blir også en møteplass for utøvere av badminton, bordtennis, squash og bowls. Den blir også en arena som kan huse konserter og andre arrangement, og også bidra til min personlige målsetting om å gjøre Eidsberg til en av landets sunneste kommuner, sier ordføreren til Smaalenenes Avis.