Bare stusselige rester igjen av Blåtimen - nå skal det ryddes vekk

VÅTT OG GRÅTT: Forrige uke var det stemningsfullt og blått, nå er det bare hauger med grå snø igjen.

VÅTT OG GRÅTT: Forrige uke var det stemningsfullt og blått, nå er det bare hauger med grå snø igjen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

MYSEN: Torsdag forrige uke arrangerte Mysenbyen og Eidsberg kommune, Tore D. Carlsen i Maskin og Utemiljø AS og Bjørnar Berger Blåtimen i Mysen for å trekke folk til sentrum. Da var et blant annet fraktet store mengder snø til torget i Mysen, slik at det kunne arrangeres aking, skirenn og diverse vinteraktiviteter på stedet. Dessuten sørget blå lyskastere for riktig blåtime-stemning.

Men nå har helgens massive regn og gråvær satt et helt annet preg på installasjonen på torget, og det er i det store og hele et ganske stusslig syn. Store grå snøhauger dekket av grus og rester av rør til å ake i ligger igjen. Enkelte lesere har tatt kontakt med Smaalenenes Avis, og lurer på om det skal se slik ut på torget framover.

Det kan daglig leder i Mysenbyen avkrefte.

– Nei, dette skal det ryddes opp i. Vi lot dette stå igjen etter torsdag slik at folk som ville benytte dette gjennom helgen kunne få lov til det, sier Chanett Bernhus.

– Det var nok fint med snøen rett i etterkant av Blåtimen, men nå har jo helgens regnvær ødelagt det meste, fortsetter den daglige lederen.

– Nå er det mandag, og folk er på jobb igjen, så dette skal vi få tatt tak i nå, sier hun.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags