Ingen skal føle seg utenfor – døren er åpen for alle

Signes Familieselskab er en trio fra Skien som består av ekteparet Signe og Jan David Norrmann – i tillegg til Harald Norrman. Foto: Privat

Signes Familieselskab er en trio fra Skien som består av ekteparet Signe og Jan David Norrmann – i tillegg til Harald Norrman. Foto: Privat

Artikkelen er over 1 år gammel

Det er nytt år og ny konsert i Det Røde Huset førstkommende lørdag. Der kan du senke skuldrene.

DEL

MYSEN: Erna og Jon Ultvedt har ved flere anledninger åpnet Det Røde Huset i Mysen – hvor de bor – for artister og publikum. Lørdag 19. januar inviterer de alle til en ny konsert med viser, jazz og roots på Normanns vis.

Les også: Folk strømmet til fra nær og fjern for å oppleve intim stuekonsert i Det røde huset

Familietrio spiller

Artister denne kvelden er Signes Familieselskab fra Skien som består av vokalist Signe og Jan David Norrman – på bass og gitar. De har med seg broren Harald Norrman som trakterer ulike tangentinstrumenter. Alle tre har bred, musikalsk bakgrunn fra kor, band og revyer.

Les også: Sangstjerna Anita Hegerland inspirerte til jodlekonkurranse på huskonsert

Plass til flere

– Som en ren bonus kommer også bluesgitaristen Trond Ytterbø som vil spille et par låter sammen med meg, sier kveldens vert, Jon Ultvedt.

Julekonserten i huset ble fulltegnet på litt over et døgn. På januarkonserten er det foreløpig god plass.

 – Alle er velkommen og ingen trenger å føle seg fremmed. Huskonserten skaper en trivelig og positiv atmosfære – med lave skuldre, skriver Jon Ultvedt i invitasjonen.

Les også: Bar ut to bord, skjøv vekk sofaer og åpnet huset for konsert

Artikkeltags