Gå til sidens hovedinnhold

«Mysen Svømmeklubb ser frem til å være en bidragsyter. Med dagens situasjon er det ikke mulig»

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Valgkampen er nå i innspurten og politikerne kjemper om vår oppmerksomhet. Partiene har sine kampsaker og velgerne er spente på hvilke saker som faktisk vil bli fulgt opp i ettertid. Valget i år er ekstra spesielt fordi nye frontfigurer skal mene noe om saker fra en annen kommune som de kanskje ikke har hatt noe forhold til. Da handler det om å sette sin lit til de som gir uttrykk for at de faktisk bryr seg om hele den nye kommunen, og ikke blir for navleskuende rundt sentrale deler av kommunen. Ny svømmehall i Mysen er en av sakene som har blitt utsatt for debatt. Behovet for svømmehall har vært på agendaen i mange år og stengingen av Festiviteten bekreftet at saken er langt på overtid. Så kom grunnforholdproblematikken og førte til ytterligere utsettelser.

Det er derfor med optimisme vi nå får bekreftet via Smaalenens valgomat at politikerne er enige om at det bør bygges ny svømmehall i Mysen. Da forventer vi også gjennomføring.

Skolesvømmingen og vanntilvenning/svømming for barnehager trenger en nærliggende svømmehall. Barn og unge, voksne mosjonister, funksjonshemmede, revmatikere, oldboys/oldladys-grupper, ja den enkelte innbygger bør ha et tilbud i nærmiljøet. Vi husker selv gleden og viktigheten av som barn å kunne slenge seg på sykkelen og treffe venner på badet en gang i uka. Det skal være et godt, men nøkternt tilbud for alle i hver grend. Et badeland er et helt annet tilbud. Og som mødre og fedre til barn som driver med svømming hver dag gjennom Mysen Svømmeklubb, ser vi ekstra godt behovet. Før stengingen av Festiviteten hadde svømmeklubben årlig 120 barn på svømmekurs. Så at behovet er der er det ingen tvil om! Mysen Svømmeklubb ser frem til å være en bidragsyter til å fremme svømmeferdigheter og badeglede for innbyggerne på alle nivåer. Med dagens situasjon er det ikke mulig. Så vi oppfordrer alle til å bruke stemmen sin og stem på de som faktisk vil realisere svømmehallen på Mysen!

Kommentarer til denne saken