Rasteplassen har til og med bilister fra Kina på besøk – nå skal den bli enda bedre

Butikksjef Julianne Torp, ved Shell på Momarken, med kunde Stein-Even Nybjerkan. Han er fra Våler og kjører pasienttransport og tar seg gjerne en matpause ved Shell Momarken.

Butikksjef Julianne Torp, ved Shell på Momarken, med kunde Stein-Even Nybjerkan. Han er fra Våler og kjører pasienttransport og tar seg gjerne en matpause ved Shell Momarken.

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Eidsberg: Enten du har kjørt forbi eller er blant dem som har tatt deg en tur innom Shell-stasjonen på Momarken i det siste, har du kanskje lagt merke til en forandring. Utenfor er det laget en inngjerdet rasteplass med bord og benker.

Flere stasjoner oppgraderes

Shell-stasjonen drives av Østfold Veiservice som eies av mossingen Rune Andersen. Han har blant annet blitt kåret til Shells beste bensinstasjonsdriver i flere år.

Moss Avis: Ingen i hele Europa og Afrika driver bensinstasjoner så bra som Shell-stasjonsgrossist Rune Andersen fra Moss.

Butikksjef ved Shell på Momarken, Julianne Torp, forteller at det er Andersen selv som er i gang med oppgradering ved flere av sine stasjoner.

– Det har alltid stått noen krakker her, men nå blir det ryddigere samt penere og triveligere å sitte her. Vi ønsker både kunder og andre velkomne til å sitte her å se på trafikken mens de spiser enten vår eller egen matpakke, og kanskje tar en kopp kaffe, sier butikksjefen med et smil. Hun understreker at plassen ikke er ferdig ennå, og at det blant annet kommer mer beplantning.

Kommer kjørende fra Kina

– Vi får mange hyggelige kommentarer på den nye plassen. 1. mai var det smekk fullt hele dagen, sier hun. Og det er folk fra nær sagt hele verden som er innom stasjonen.

Ny rasteplass som allerede er godt brukt.

Ny rasteplass som allerede er godt brukt.

– Turistbussene har begynt å komme, det er alltid spennende. Så har vi hatt kinesere her som har kjørt i egne biler, med kinesiske skilter, helt fra Kina. Det er jo morsomt, sprudler Torp. Hun snakker til kunder som gamle kjente.

– Jeg elsker kunder, fastslår hun.

De merker betraktelig økt trafikk nå som E18 mellom Laugslettkrysset og Homstvedtkrysset er stengt i fire måneder. 

– Når det er mye kunder og det koker litt, det er det som er morsomt. Nå gleder vi oss til sommeren, fastslår hun.

Artikkeltags