To nye artister klare for Festdager på Momarken

LAGDE STEMNING: Morgan Sulele skapte god stemning under Rocken i Spydeberg tidligere i år. I august kommer han til Festdager på Momarken.

LAGDE STEMNING: Morgan Sulele skapte god stemning under Rocken i Spydeberg tidligere i år. I august kommer han til Festdager på Momarken. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Alt er snart klappet og klart for å ha det moro på Momarken.  

DEL

MYSEN: For noen uker siden ble de første artistene til Festdager på Momarken i slutten av august sluppet. Denne uken ble ytterligere to artister klare, og det er Morgan Sulele og Vilde J.

Festlighetene på markedsplassen går av stabelen fra 30. august til 2. september.

De siste årene har bærumsgutten Magnus Clausen (Morgan Sulele) etablert seg til å bli en av Norges desidert mest streamede artister, og det er ikke uten grunn. Det store gjennombruddet var sommeren 2015 med debuthiten «Bare min». Publikum kan rett og slett ikke få nok av sanger som «Jeg vil heller ha deg» og «Lakenet», og per dags dato har 25-åringen over 60 millioner streams og hele 53 uker på VG-lista med seg når har kommer til Mysen, ifølge Lund Gruppen. 

LES OGSÅ: Klare for en ny runde med Festdager på Momarken

Arrangørene gleder seg

Vilde J er en norsk popkunstner fra Tønsberg, som for tiden er bosatt i Liverpool, Storbritannia. Nå kommer hun hele veien til Mysen for å lage fest fra scenen. 9. februar slapp hun sin første single «Get You». Sangen hadde premiere på NRK P3, den har blitt spilt på radio i England (BBC) og har for tiden over 300.000 avspillinger på Spotify.

(Saken fortsetter under bildet)

KOMMER: Artisten Vilde er en norsk popkunstner fra Tønsberg, bosatt i Liverpool.

KOMMER: Artisten Vilde er en norsk popkunstner fra Tønsberg, bosatt i Liverpool. Foto:

– Årets utgave av Festdager kommer til å bli den mest spennende, hittil har vi i Festdager på Momarken sluppet fire artister. Vidar Villa, Vilde J, Morgan Sulele og The Main Level. Vi kommer til å slippe artister fortløpende på vår Facebook-side, så det er bare å følge med der. Vi gleder oss enormt til å se reaksjonene på årets artister og ikke minst barneunderholdningen, sier Kenan Novic, prosjektleder i Lund Gruppen Arrangement AS.

Deres Facebook-følgere har hjulpet dem godt med bookingen.

– Når det kommer til bookingen vår, så har vi fått utrolig mye bra hjelp av våre følgere på Facebook. Vi spurte dem hvem de hadde lyst til å se på årets utgave av Festdager, og fikk utrolig mange svar tilbake og har gjort det vi kan for å blidgjøre publikum, fortsetter Novic. 

(Saken fortsetter under bildet)

FESTDAGER: Arrangementet avvikles på Momarken fra 30. august til 2. september.

FESTDAGER: Arrangementet avvikles på Momarken fra 30. august til 2. september. Foto:

Flere attraksjoner enn tidligere

Også i år får dem med seg Norges største tivoli, Lunds Tivoli, og de kommer med flere attraksjoner enn tidligere. Blant annet kommer det en helt ny waltzer-karusell som heter Fireball. 

– Denne tror jeg kommer til å bli like populær som fjorårets nyhet som var New York Grad Central Station. Den er også med i år. Når det kommer til markedet har vi i år tatt med oss de beste bodene fra tidligere og funnet noen nye som vi er sikre på kommer til å slå godt an blant publikum, det vil være tilbud for både minstemann, far og bestemor, avslutter Kenan Novic.

Artikkeltags