Stor interesse for Indre Østfold på reiselivsmessa – dette var folk opptatt av

Langt flere besøkte Østfold-standen under reiselivsmessen i år. Foto: Privat

Langt flere besøkte Østfold-standen under reiselivsmessen i år. Foto: Privat

Artikkelen er over 1 år gammel

Joval Events skal sende tilbud på en jentetur i juni. Firmaet profilerte seg godt på reiselivsmessen.

DEL

Under messen på Telenor Arena var det mer trykk på Østfold-standen enn i fjor. Reiselivskoordinator Grete Flæsen Elgetun i Visit Indre Østfold sto på stand helgen 11. til 13. januar – sammen med flere lokale aktører.

– Vi opplevde mer trykk og leverte ut flere brosjyrer enn tidligere, sier Elgetun. Hun legger til at de merket størst økning i etterspørselen etter sykkel, kart og ruter.

Les også: Klar for reiselivsmesse – slik vil Grete (51) trekke flere folk til Indre Østfold

– Flere som sto på stand sammen med meg, fikk konkrete henvendelser. Morten Jaavall i Joval Events skal sende tilbud til en gruppe jenter som skal på tur i juni. Kim Lunde fra Scandic Brennemoen fikk flere henvendelser han skal følge opp, og Gøran Faugli fra Hjemmefrontmuseet i Rakkestad uttalte at dette vil han være med på flere ganger, forteller reiselivskoordinatoren.

Kirkeng Camping og Event i Aremark fikk mange spørsmål av oppriktig interesserte, og Bjørnar Karlsen og Vigdis Rinden fra Romsåsen Gruver i Askim iførte seg klatreutstyr og fikk mye oppmerksomhet. De melder om mange barnefamilier som var på jakt etter dagsutflukter for barna.

Aktørene var enige etter messen; det er nyttig og nødvendig å profilere seg på denne måten. Dessuten er det viktig å holde regionen og attraksjonene i Indre Østfold framme i folks bevissthet. Nå håper de at mange finner veien ut til Indre Østfold og tilbudene der.

Totalt besøkte 42.524 reiselystne Telenor Arena. Det er en ørliten økning i forhold til ifjor, melder Grete Flæsen Elgetun.

Les også: En hel bransje gjør klar for å møtes på det nye hotellet

Artikkeltags