Tusen takk til alle våre abonnenter!

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

MeningerMediebransjen er, som mange andre bransjer, satt under et kraftig press. Omstillingen er krevende, men for Smaalenenes Avis har 2016 gitt oss et godt håp for fremtiden. Det er flere årsaker til det, men aller først må vi rette en stor takk til våre abonnenter. De har det nemlig blitt flere av i 2016. Nøyaktig 511 flere. Og økningen kommer på de digitale plattformene.

For halvannet år siden innførte vi digital brukerbetaling. Mange var skeptiske til dette. Mange ble sinte. Vi var ikke alene om å ta dette grepet, men som en del av Amedia, konsernet som eier oss, gikk vi i første rekke. Vi så muligheten for å kunne prioritere våre abonnenter også på de digitale plattformene ved at de fikk den beste journalistikken fortløpende – og først. Mange har sett verdien av dette. Fortsatt møter vi noen skeptikere. Blant annet i kommentarfeltene, men i løpet av året har det blitt anerkjennelse for at mediebransjen må ta seg betalt for journalistikken og prioritere sine abonnenter.

Ved at vi har klart å snu en negativ abonnementstrend – som for Smaalenenes Avis sin del har vart i 12 år – står vi styrket i troen på at vi skal gi abonnentene våre god journalistikk i mange år fremover. Det betyr at vi også er styrket i troen på at vi skal opprettholde det samfunnsoppdraget vi er satt til å ivareta. Gjennom grundige analyser av alt vi gjør og alt som leses står vi også bedre rustet til å gi våre lesere det de vil ha og presentere sakene på en måte som gjør at de blir lest. Det er også en viktig forutsetning for at vi skal ivareta den posisjonen vi har, og har hatt.

Økningen i antall abonnenter er også viktig med tanke på dem som skal annonsere. Smaalenenes Avis skal være den viktigste arenaen for kjøp og salg i Indre Østfold. Der står vi også styrket.

Det er derfor bare å tusen takk til deg som abonnerer på vår avis.

Flere abonnenter: Smaalenenes Avis har en økning på 511 abonnenter i 2016.

Flere abonnenter: Smaalenenes Avis har en økning på 511 abonnenter i 2016.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags