«Var det nødvendig å skake opp foreldre og deres små barn i en tid hvor freden skal senke seg over oss?»

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

MeningerHavnås skole som har kostet samfunnet 5 millioner ekstra kunne politikerne i Trøgstad fortelle oss i lokalavisen for 19. desember. Kommunestyret vil flytte elever fra Hærland skole til Havnås for å spare penger og for å opprettholde Havnås skole.

Videre lurer Høyres Christian Granli om det er skolens ansvar å opprettholde en grendeskole for å holde liv i et lokalsamfunn. Nå er det slik herr Granli, at julen er nært forestående og at vi også befinner oss langt inne i adventstiden.

Var det nødvendig å skake opp foreldre og deres små barn i en tid hvor freden skal senke seg over oss. Jeg skjønner at politikere må ta grep når det er 5 millioner i underbalanse, men her er det snakk om små forsvarsløse innbyggere som er glad i skolen sin. Denne saken kunne vel ha ventet til ut på nyåret?

I løpet av det siste året er det jo også skjedd saker og ting internt i kommunen som har kostet langt mer en 5 millioner. Det er da sørgelig at en av bygdas grendeskoler må betale for dette. Det er jo også fastslått at kommunen skal satse på sine to gjenstående grender, nemlig Båstad og Havnås.

Kjære politikere, det kan vel ikke være noe problem å være litt mer human mot sine innbyggere. Vennligst legg denne saken død til over jul og litt utpå nyåret. God jul!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags