«Engler finnes! Du må bare vite hvor du skal lete»

Øivind Greslie er strålende fornøyd med behandlingen han fikk.

Øivind Greslie er strålende fornøyd med behandlingen han fikk. Foto:

Av
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

LeserbrevI disse førjulstider haster man rundt på jobb og privat for å komme i mål med alt man skal rekke, slik at man akkurat i tide til duften av røkelse og lyden av Grevinnen og Hovmesteren kan tenke, – vi rakk det jammen i år også.

For de fleste av oss har dette stresset sin egen sjarm, og det danner en naturlig avslutning på en hektisk periode. Det er lurt å bruke litt tid på tradisjoner og samvær før vi durer videre inn i et nytt år.

Men noen ganger skjer det noe – ting stopper opp – eller endres – slik at du kan ikke fortsette din plan som du har drillet inn gjennom mange års øving.

Selv om det fortsatt er litt tid igjen til jul ble det slik for meg i år. Når jeg ble skrevet ut på lørdag hadde jeg tilbrakt nesten 6 døgn på «Gamle Askim Sykehus» som har vært en overraskende positiv opplevelse. Og det er derfor jeg skriver dette – jeg har lyst til å takke alle ansatte på Helsehusets døgnavdeling for den fantastiske innsatsen, den sjeldent gode servicen og alle smilene dere gir til deres pasienter. Dere er virkelig ekte «førjulsengler».

Da man sjelden er syk, er det fort gjort å glemme hvilket kvalitetstilbud dere yter til beboerne i Indre Østfold – og hvilket flott lokalt alternativ til Kalnes legene våre har hos dere for behandling av enklere medisinske saker.

Så la gå – kanskje vi ikke får ordnet absolutt alt til jul i år, slik vi pleier. Men når man treffer på ekte engler, gir det julestemning god som noen. Så hvis du følger med, – får kanskje også du øye på din «førjulsengel».

Tusen takk for hjelpen og god jul!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags