Gå til sidens hovedinnhold

Meldinger om kaostilstander på glatte sideveier

Artikkelen er over 1 år gammel

Meldinger om kaostilstander på veier i Øst politidistrikt har haglet inn til operasjonssentralen. Ifølge etterforskningsleder ved Indre Østfold politistasjon Christer Christoffersen har de fått melding om to uhell i vårt område.

– Det ble meldt om kaostilstander på Småbruveien rundt klokken 11.20. Da var det en lastebil som sperret veien, sier han.

LES OGSÅ: Saltbil har veltet i E18-rundkjøring – svært glatt på stedet

Hendelsen skjedde rett sør for Mysen.

Et annet trafikkuhell skjedde i Tømmeråsveien i Askim. Begge steder er nå ryddet og ingen øvrig trafikk forhindres på strekningene.

Siste melding kommer fra Spydeberg. Veitrafikksentralen melder at fylkesvei 128 er stengt som følge av bergingen av et vogntog.

LES OGSÅ: Politiet: – Må du virkelig ut å kjøre i dag?

Politiet har tidligere i dag gått ut og advart sjåfører mot de mange ekstremt glatte veiene. De oppfordrer folk til å la bilen stå parkert.

LES OGSÅ: Her måtte E6-sjåføren stoppe: – Alt frøs

På fylkesveien mellom Knapstad og Løvestad har flere problemer slitt med å ta seg fram.

– Jeg så en stor bil slite med å komme seg avgårde, selv om det ikke var spesielt bakke. Men det var blank is på stedet, sier Gunnar Hjorthaug, som så det hele fra sin egen stue.

Litt senere så han at en lastebil hadde fått velt på hengeren sin.

– Bilen er tydeligvis lastet med sand. Jeg har sett at de har stått oppe på lasset og spadd sand utover veien, sier Hjorthaug.

Senere har en traktor kjørt fram og tilbake og strødd.

Kommentarer til denne saken