Måtte avlyse folkefest – lager arrangement for barn i stedet

Ladies Tour og Norway ble avlyst. Derfor blir det arrangert barneritt i stedet i Askim.

Ladies Tour og Norway ble avlyst. Derfor blir det arrangert barneritt i stedet i Askim.

Måtte avlyse World Tour ritt, da fant de på noe annet.

DEL

Ladies Tour of Norway lanserer barneritt «Tour of Østfold» i august. Årets versjon av World Tour rittet Ladies Tour of Norway ble utsatt til 2021 på grunn av Covid-19. Sammen med Tour of Norway for Kids arrangeres det imidlertid en egen barnerittserie «Tour of Østfold» for alle barn i alderen 0–12 år den 13–16 august. Lørdag 15 august kommer sykkelsirkuset til Askim.

– Selv om proffrittet er utsatt til neste år er det viktig å gi noe tilbake til våre vertskaps-kommuner og, innenfor de Covid-19 restriksjonene vi til enhver tid har, vil vi gjennomføre noen av våre planlagte breddeaktiviteter også i 2020. Vi er så heldige å ha et veldig godt samarbeid med Tour of Norway for Kids og vil sammen med de arrangere barneritt i alle våre opprinnelige vertskapskommuner i Norge, sier rittdirektør Roy Moberg.

Arrangørene lover at deltakelse i alle barnerittene er gratis og det vanker premier, med mer ved målgang.

– I tillegg vil vi i Ladies Tour være godt profilert og kanskje vi også vil by på noen overraskelser i noen av byene. Vi legger stor vekt på at gjennomføringen skal skje i henhold til de enhver tid gjeldende reglene for smittevern knyttet til Covid-19, noe som blant annet vil medføre begrensninger i forhold til antall deltakere, sier dugnadsansvarlig og barnerittkoordinator for rittene i Østfold, Tone Johansson.

–Vi forventer at det blir åpnet for noe større deltakelse innen midten av august. Smittevernrestriksjonene vil løpende bli oppdatert i forhold til de lover og retningslinjer som blir gitt av myndighetene, så her skal alle barn og foresatte føle seg trygge, sier Johansson.

For mer informasjon henviser arrangørene til sine nettsider.

– Vi ser frem til å skape sykkelglede for alle barn og familier rundt omkring i Østfold i august, så får vi vente til 2021 med å slippe til proffene, avslutter Moberg.

Barnerittene vil bli arrangert i Ladies Tour uken, det vil si fra 13- 16 august 2020, i henhold til følgende kjøreplan:

Torsdag 13 august: Moss

Fredag 14 august: Sarpsborg

Lørdag 15 august: Askim

Søndag 16 august: Halden


Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken