Nye tribuner er på plass før helgens store musikal

NY TRIBUNE: Banksjef i Marker sparebank Rune Iversen (f.v.), Bjørn Studsrud i Marker Teaterselskap, kultursjef i Marker kommune Else Marit Svendsen, og markedssjef i Marker sparebank Bjørnar Storeheier.

NY TRIBUNE: Banksjef i Marker sparebank Rune Iversen (f.v.), Bjørn Studsrud i Marker Teaterselskap, kultursjef i Marker kommune Else Marit Svendsen, og markedssjef i Marker sparebank Bjørnar Storeheier. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MARKER: I samfunnssalen i Marker rådhus er det kommet på plass splitter nye tribuner. De skal brukes for første gang allerede i kveld, når Marker Teaterselskap har premiere på musikalen «Little shop of horrors.»

Det er Marker sparebank, Marker Teaterselskap og Marker kommune som har gått sammen om å få kjøpt inn de nye tribunene.

– Vi fikk en henvendelse om vi kunne tenke oss å være med å støtte et mobilt tribuneanlegg, det sa vi raskt ja til. Det er fint å støtte noe som gagner lokalbefolkningen, noe som mange vil ha glede av, sier banksjef i Marker sparebank, Rune Iversen.

Sparebanken og teaterselskapet har bidratt med 60.000 kroner hver. De nye tribunene er et modulbasert, mobilt og solid tribuneanlegg som også kan brukes utendørs. Tribunene er levert av Norsk sceneteknikk AS.

– Dette er vi glade og takknemlige for, veldig hyggelig at den lokale banken kunne stille opp slik at vi sammen kunne kjøpe tribuner. Nå vil folk lettere kunne se hva som skjer på scenen, og tribunene kan vi bruke til mange ulike arrangementer, sier kultursjef i Marker kommune, Else Marit Svendsen.

– Vi håper de nye tribunene vil bidra til at enda flere kommer for å se «Little shop of horrors», sier styremedlem i Marker Teaterselskap, Bjørn Studsrud.

LES OGSÅ: Ørje-firma har restaurert barokkteateret til sin tidligere prakt

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags