Gå til sidens hovedinnhold

Kåret til landets beste ungdomsklubb

Artikkelen er over 6 år gammel

Ungdommens kulturhus (UKH) i Marker fikk Ungdom og Fritid-prisen 2015 på lørdag.

– Jeg har alltid visst at vi er Norges beste ungdomshus. Jeg visste det kom til å skje en dag, sier Dennis Goska (15).

Han har vært aktiv på ungdomshuset i tre år.

– Det er fantastisk at vi får denne prisen. Jeg er helt målløs. Det er veldig fortjent. Jeg er så stolt av ungdomshuset og alle som er der, sier Goska.

Han gir æren til de voksne. Andreas Degnes, Jessica Engsødegård, Lars Johansson, Ole Petter Aas og Vegard Slevigen.

– De legger ned så mye sjel og arbeid. De er i verdensklasse, jeg overdriver ikke. Jeg er så takknemlig for at vi har UKH, sier Goska oppriktig.

Representanter fra Ungdommens kulturhus (UKH) kjørte minibussen inn til den formelle utdelingen på Ungdom og Fritids Landsting i Asker lørdag.

- Busstur med denne gjengen er alltid en fest, opplyser Goska lattermild. Han gleder seg til hver dag han skal møte vennene i UKH.

Mer verdt enn penger

Organisasjonen Ungdom og Fritid har samlet inn kandidater fra hele landet. UKH ble nominert av flere. Prisen består av en gave på 5.000 kroner.

– Pengene kommer godt med. Vi har alltid mange prosjekter på gang og Marker kommune har jo ikke den beste økonomien, sier ungdomskoordinator og leder Lars Johansson.

Det er imidlertid ikke pengene han er mest opptatt av.

– Det betyr mye for oss å bli trukket fram som den mest suksessrike fritidsklubben i hele landet. Det er tydeligvis flere som ser at Ungdommens kulturhus er kult. Utmerkelsen er mye mer verdt enn pengesummen, mener Johansson.

Kommentarer til denne saken