Alt klart for en spennende og humoristisk forestilling - full av action

GLAD I KJØTT: Ensemblet sammen med den kjøttetende planten. Tittende ut av gapet, blomsterbutikkarbeideren Seymour (Jan Harald Thorgrimsbo). Foto: privat

GLAD I KJØTT: Ensemblet sammen med den kjøttetende planten. Tittende ut av gapet, blomsterbutikkarbeideren Seymour (Jan Harald Thorgrimsbo). Foto: privat

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Marker Teaterselskap setter opp musikalen «Little Shop of Horrors» på Marker rådhus siste helg i oktober.

DEL

MARKER: Musikalen beskrives som en kultklassiker, en morsom, spennende og actionfylt forestilling med en spesiell og særpreget historie. I korte trekk handler fortellingen om den litt nerdete blomsterbutikkarbeideren Seymour, som er glad i sjeldne planter. Seymour er en forelsket mann, og for å få jenta han elsker inngår han en pakt med en noe spesiell plante som skal hjelpe ham å vinne jentas gunst. Problemet er at planten spiser kjøtt, og er glad i blod. Planten blir stadig mer kravstor i matveien, og Seymour må være kreativ for å tilfredsstille plantens krav.

– Det er en bisarr fortelling, men veldig morsom, med kjærlighet og dramatikk, sier leder for Marker Teaterselskap, Jon Dehli.

Stor satsing

– Dette er en stor satsing for oss, og noe vi aldri har gjort tidligere. Vi har vanligvis gjort teater og revy, men en musikal som denne er vesentlig større. Musikalen har vekket stor begeistring, og bidratt til at vi har fått med mange nye folk, både i og utenfor Marker. Vi har et tyvetall skuespillere, og til sammen er det 30–40 stykker involvert med alt av lyd, lys og scenearbeidere og instruktører, sier Dehli.

Mye action

– Forestillingen er spennende, humoristisk og full av action. Ikke minst er det veldig bra musikk, og veldig dyktige sangere. Vi hadde øving forleden, og jeg er mektig imponert over sangerne, det må jeg si. Stykket passer for folk i alle aldre, sier Dehli.

Marker Teaterselskap har for anledningen fått skjenkebevilling i rådhussalen, i tillegg blir det servert musikal-meny på spisestedet Bakergaarden.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags