Sent mandag kveld veltet en lastebil lastet med sagflis mellom Trømborg og Rakkestad, nærmere bestemt ved Mysenveien 165.

– En svenskregistrert lastebil har kommet kjørende sørover og fått bakhjulene på utsiden av veien i en slak venstrekurve. De har veltet og hengeren ble liggende utenfor veien, mens trekkvogna ble liggende i veibanen, fortalte operasjonsleder Jon Erik Nygård i Øst politidistrikt tirsdag morgen til Smaalenenes Avis.

Onsdag ettermiddag melder Vegtrafikksentralen på Twitter at de vil bruke kvelden på å rydde opp. Det vil si at ved ulykkesstedet vil det være stengt onsdag kveld mellom klokka 18.00 og 22.00. Omkjøring skal være skiltet på stedet.

– Det er den siste opprydning etter dette trafikkuhellet mandag kveld som nå blir utført. Det er Mesta som er der nå, vår driftsoperatør på denne veien. Veien blir stengt med samme omkjøring som sist, altså via Storgata og Rakkestad sentrum. Mesta har meldt til oss veien vil være stengt fra cirka klokka 18.00 til 22.00. Blir de ferdig før, åpner vi veien igjen, forteller Jeanette Andresen, trafikkoperatør i Statens Vegvesen til Smaalenenes Avis.