Gå til sidens hovedinnhold

Klinker til igjen etter suksessen med skøytedisko – nå inviteres det til akedisko!

Artikkelen er over 3 år gammel

Bare én uke etter at skøytediskoen trakk over 300 mennesker til Finlandsjordet er det nå klart for akedisko i Skiptvet.

SKIPTVET: Primus motor i foreningen Skjetvedugnaden, Kenneth Frøland (36), slår på stortromma igjen. Fredag arrangerer han akedisko ved Finlandsjordet i Skiptvet.

– Det er hyggelig å stelle i stand slikt når folk er så takknemlige. Det er moro å se at barna har det gøy, smiler Frøland.

Gratis frukt og pølser

Han satser nå på et enda større arrangement enn forrige helgs skøytedisko.

– Ungdomsklubben holder stengt denne kvelden og kommer til oss istedenfor. Vi får låne lys av dem. Lyden ordner jeg selv og den skal bli enda bedre enn sist, nå som den bli konsentrert opp mot akebakken. Jeg har litt lyst til å ha fyrverkeri også, men jeg må først sjekke om vi har lov til det, forteller Frøland som står bak en rekke dugnadsprosjekter i Skiptvet.

 

Som på skøytediskoen sponser Rema 1000 med pølser også denne gangen. Kiwi sponser arrangementet med gratis frukt. I tillegg vil to ambulansefolk stå i beredskap dersom det skulle skje noen uhell ned bakken.

– Det trenger vi. Jeg her brukket beinet i den bakken selv, smiler Frøland.

Må ikke ha barn

Han var selv med på å lage akebakken, som en del av foreningen Skjetvedugnaden, i 2014.

Frøland forteller at han håper å få ordnet et hopp i bakken før det braker løs på fredag. Han vil også stelle i stand noen konkurranser.

– Hvor mange har dere plass til?

– Det vet jeg ikke. Det var i hvert fall plass til 300 sist. Dette arrangementet passer for alle fra barnehagealder til voksne. Mange har spurt om de må ha barn for å bli med, men det må man ikke. Jeg håper det kommer folk utenfra Skiptvet også, smiler den engasjerte dugnadsturboen.

Kommentarer til denne saken