Takker for all støtten

Vibeke Westbye Skofterud fikk en varm velkomst  på Gardemoen i 2005 etter at hun ble verdensmester i stafett. Her sammen med mamma Kristin Westbye.

Vibeke Westbye Skofterud fikk en varm velkomst på Gardemoen i 2005 etter at hun ble verdensmester i stafett. Her sammen med mamma Kristin Westbye. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Natt til søndag mistet Vibeke Westbye Skofterud livet i en vannskuterulykke ved i Arendal. Siden det har familien fått mange gode tanker og ord fra hele omverdenen.

DEL

I en pressemelding takker mor Kristin, far Karsten, bror Tormod, og kjæresten Maritfor all støtten. De sier det er rørende å se hvor mye Vibeke Westbye Skofterud har betydd for så mange.

De skriver samtidig at de er glade for at ønsket om å sørge i fred har blitt overholdt, og at de ikke vil gi noen ytterligere kommentarer eller intervjuer utover denne pressemeldingen.

Under kan du lese pressemeldingen i sin helhet.

«Vi gjennomlever de vanskeligste og tyngste dagene en familie kan oppleve. Tapet av vår kjære Vibeke kan ikke beskrives med ord, og det er ubegripelig at vår datter, søster og kjæreste ikke skal finnes mer. Vi søker trøst hos hverandre og i det faktum at Vibeke i løpet av sitt altfor korte liv, levde rikt og satte dype spor etter seg. Naturligvis i skiløypa, men ikke minst som menneske med et helt spesielt hjertelag. Det er rørende å se hva hun har betydd for så mange, og vi vil rette en stor takk for alle gode tanker og ord.

Vi setter også pris på at vårt ønske om å sørge i fred som en familie, er blitt respektert. Vi ber om at det forblir slik også i tiden fremover. Familien kommer derfor ikke til å gi noen ytterligere kommentarer eller intervjuer utover denne pressemeldingen.

Tusen takk for all støtte. Det varmer uendelig i en svært vanskelig tid.»

Med vennlig hilsen
Karsten (pappa), Kristin (mamma), Tormod (bror) og Marit (kjæreste)

LES OGSÅ: Her skal Vibeke Skofterud begraves i neste uke

LES OGSÅ: Tror ikke promille var hovedårsaken til Skofterud-ulykken

LES OGSÅ: Minnet Vibeke med fjelltur i Drammen

Artikkeltags