Samuel (16): – Jeg får noen ganger litt rare blikk når jeg sier jeg er kristen

Samuel Erøy (16) fra Eidsberg liker å være troende, selv om han synes det noen ganger er vanskelig.

Samuel Erøy (16) fra Eidsberg liker å være troende, selv om han synes det noen ganger er vanskelig.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

– Jeg ser på meg selv som vanlig selv om jeg er troende, og jeg synes ikke det er så annerledes i forhold til andre. Mange tror kanskje at jeg er perfekt bare fordi jeg er kristen, men jeg har ganske like levemåter som alle andre. Jeg er ungdomsleder i Filadelfia så vi har samlinger, men det er jeg fordi jeg vil og ikke fordi jeg må.

Fakta

Navn: Samuel Erøy

Alder: 16 år

Bosted: Eidsberg

Det er sikkert noen som ikke synes det er så kult å være kristen i likhet med dem som ikke synes det er kult med muslimer. Jeg får noen ganger litt rare blikk når jeg sier jeg er kristen.

Jeg synes det er bra å være troende på mange måter, fordi da har man et fast bilde av hva som er rett og galt.

Det kan også være vanskelig å være troende noen ganger, fordi man ofte føler på skam, eller at man ikke er bra nok. For eksempel hvis jeg gjør noe dumt så kan jeg tenke at Gud ikke elsker meg på samme måte lenger, selv om jeg vet han gjør det.

Det er også andre ting som kan være litt vanskelig, som å finne en kjæreste med samme verdigrunnlag. Jeg kan også føle litt press når det kommer til vennegjengen, for alle vil være som alle andre, men jeg har restriksjoner, sier Samuel Erøy.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags