Har spilt sammen hele livet: – Det er ingen andre jeg heller vil oppleve dette med

Stolte: Phillip Aardal (19), Noah Andersen (18) og Daniel Bystrøm (18) er utrolig glade for alt de har klart sammen.

Stolte: Phillip Aardal (19), Noah Andersen (18) og Daniel Bystrøm (18) er utrolig glade for alt de har klart sammen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– Det er ingen andre jeg heller vil oppleve dette med, sier Daniel Bystrøm (18) om lagkameratene Phillip Aardal (19) og Noah Andersen (18) etter at de vant Lerøyserien med Ski.

DEL

De tre askimguttene startet med håndball da de var mellom fem og åtte år gamle, og har fulgt hverandre siden.

– Det var virkelig en opplevelse for livet som jeg aldri vil glemme. Det var helt sykt å tenke på at vi har kommet så langt, og masse følelser kom strømmende på en gang. Det var spesielt morsomt å gjøre dette sammen med Daniel og Noah, sier Phillip Aardal om følelsen etter at de vant Lerøyserien i håndball sammen med guttelaget i Ski. Det er en landsserie med det beste 18-årslagene i landet.

(Saken fortsetter under bildet)

Siden de var små: Guttene har spilt på håndballaget i Askim det meste av barndommen sin.                        Arkivbilde

Siden de var små: Guttene har spilt på håndballaget i Askim det meste av barndommen sin. Arkivbilde

Alltid vært en trekløver

Guttene har kjent hverandre siden barnehagen og forteller at det er rart å tenke på hvor langt de har kommet sammen.

– Phillip kom litt senere inn i håndballen enn Noah og jeg, men vi har spilt sammen så lenge jeg kan huske. Vi har alltid vært en slags trekløver, legger Bystrøm til.

Han sier også at det er ingen andre han ville ønsket å oppleve dette med.

(Saken fortsetter under bildet)

– Må tåle å droppe noe

– Det som kan være vanskelig iblant, det er jo å opprettholde den balansen mellom skole, idrett og venner. Det har hendt at jeg har droppet fest og venner, men det må man tåle om man vil satse innenfor en idrett, sier Aardal.

Noah Andersen derimot har ikke følt på så mange vanskeligheter knyttet til å finne den perfekte balansen.

– Nei, jeg vil ikke si at det er så vanskelig å finne balansen. Jeg har vel bare klart å få alt til å gå opp, men kan jo hende at jeg møter på flere hindringer i fremtiden, sier han.

Daniel Bystøm ønsker å fortsette med idretten så lenge det lar seg gjøre.

– Det som motiverer meg til å fortsette er familien min. Jeg har vokst opp med håndball, og ønsker å videreutvikle meg i sporten så langt det lar seg gjøre, sier Bystrøm.

Artikkeltags