Tyver stjal bilen til Joachim på høylys dag – nå ber han folk om hjelp

STJÅLET: Denne Volvoen ble stjålet fra pendlerparkeringen på Knapstad i dag.

STJÅLET: Denne Volvoen ble stjålet fra pendlerparkeringen på Knapstad i dag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

HOBØL: På vei hjem fra jobb oppdaget knapstingen Joachim Braaten at noen hadde stjålet bilen hans, som sto parkert på pendlerparkeringen på Knapstad.

– Det eneste som lå igjen var det ene dørhåndtaket og dørlåsen. Jeg hadde også lommeboken min i bilen, så nå er den også borte. At noen har stjålet bilen er veldig ubehagelig og jeg vil ha den tilbake, sier knapstingen bestemt.

LES OGSÅ: Post kan ha blitt stjålet etter hærverk på Postens postkasse

Han parkerte bilen rundt klokken 07.00 i dag og kom tilbake i ettermiddag. Tyveriet har skjedd i mellomtiden. Ved å sjekke aktiviteten på bombrikken har Braaten funnet at bilen kjørte gjennom bomstasjonen vest for Elvestad rundt klokken 08.00 i dag.

– Jeg syns det er rart at noen har stjålet den på høylys dag. Det er jo en del trafikk der, så jeg håper at noen har sett noe mistenkelig, sier Braaten.

Han reagerte på den svenske bilen som sto parkert ved siden av. Den var parkert rart, på siden sto det en tralle og på bakken lå det en eske med gummihansker.

LES OGSÅ: Bil stjålet ved Løkentunet i Askim

– Jeg vet ikke om denne bilen er involvert, men det så mistenkelig ut, sier knapstingen.

Bilen som er stjålet er den Volvo 850 stasjonsvogn. Fargen er rød og registreringsnummeret er LH 78669.

Joachim Braaten sier han skal anmelde saken til politiet og få bilen etterlyst.

LES OGSÅ: Politiet har sikret spor etter innbrudd hos organisasjon

– Jeg håper virkelig at noen har sett bilen eller folkene. Det virker som de har peiling på å bryte seg inn i biler. Nå håper jeg bare at noen har sett dem eller at de dukker opp på et overvåkingskamera, sier Braaten.

Artikkeltags