Gå til sidens hovedinnhold

«Jakten»-paret Beatrice og Fredrik har kjøpt gård sammen – i Eidsberg

Artikkelen er over 3 år gammel

Fant hverandre gjennom TV2-programmet «Jakten på kjærligheten». Nå flytter de til Indre Østfold.

EIDSBERG: Det er Dagbladet som kan fortelle at realityparet Beatrice Fjell (25) og Fredrik Fjeld (27) velger å flytte fra Bærum til en gård i Eidsberg.

– Vi er overlykkelige og gleder oss til å flytte inn, sier Beatrice Fjell til avisen.

– Det er helt fantastisk. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse. Både Fredrik og jeg har, også hver for oss, hatt en drøm med å kjøpe en gård, og da vi møtte hverandre var det en helt perfekt anledning til å kjøpe noe sammen. Jeg har begynt å pakke allerede, så jeg er klar, fortsetter Fjell.

Paret overtar gården 1. mai i år. Tomten er på 84 mål, og på tunet er det fem bygninger. Det inkluderer hovedhus, låve, bryggerhus, potetkjeller og et stabbur. Prisen er i underkant av fem millioner.

Gården har tidligere blitt brukt til dyrking av økologiske grønnsaker, noe som paret kommer til å fortsette med. Det kan også hende det blir ølbrygging på gården. Fredrik har nemlig lyst til å forsøke seg på dette, med korn fra lokalområdet.

Paret begynte så vidt å titte etter nytt hjem i fjor høst. Da snublet de over Eidberg-gården.

– Vi fikk egentlig sjokk av at vi fikk stedet. Det var helt perfekt. Vi trodde at vi måtte ut med mye mer enn det vi endte med. Vi er kjempeglade, avslutter Beatrice Fjell.

Kommentarer til denne saken